ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν το Recipe for Disaster

Μέσω του Epic Games Store.

Αν έχετε επενδύσει χρόνο στο Overcooked και ειδικά αν ταλαιπωρούσασταν να συνεργαστείτε με τους φίλους σας για την παράδοση ολοκληρωμένων πιάτων, το Recipe for Disaster θα σας δώσει τη μέγιστη δυνατή απόσταση γίνεται από τη διαχείριση μίας κουζίνας. Το συγκεκριμένο δεν είναι ένα co-op game, αλλά ένα video game εξομοίωσης της κατάστασης που επικρατεί σε μία επαγγελματική κουζίνα, γεμάτη γρήγορο έργο, εντάσεις και άγχος, ώστε να φύγουν ευχαριστημένοι και χορτασμένοι οι πελάτες. Αυτό, λοιπόν, θα κληθείτε να κάνετε στο Recipe for Disaster: να δημιουργήσετε το δικό σας εστιατόριο, να θεσπίσετε συνταγές, να σχεδιάζετε menus και να κάνετε την καλύτερη δυνατή διαχείριση του προσωπικού σας, ώστε να μην επικρατεί αναστάτωση και να διεκδικήσετε βραβείο Michelin.

{youtube}tokpkrCYvus{/youtube}

Θα γίνετε οι βασιλιάδες της γαστρονομίας ή αποτυχημένοι μαγαζάτορες; Εσείς θα κρίνετε το μέλλον σας, δίχως μεγάλο ρίσκο απογοήτευσης, εφόσον το παιχνίδι μοιράζεται δωρεάν από το Epic Games Store - για PC προφανώς - για το επόμενο 7ήμερο. Μπορείτε να το προσθέσετε για πάντα στη συλλογή σας μέχρι τις 16 του μήνα, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερη τη συλλογή σας στην πλατφόρμα της Epic.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε δωρεάν το Recipe for Disaster.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88