ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Redfall: Η Microsoft απαίτησε την ακύρωση της PS5 έκδοσης

Διαταγή μετά την εξαγορά της.

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Harvey Smith, director του Redfall, σε συνέντευξή του στο γαλλικό IGN, εφόσον ισχυρίστηκε πως η εξαγορά της Bethesda και κατ` επέκταση της Arkane Austin επέφερε αλλαγές στα πλάνα κυκλοφορίας του παιχνιδιού τους. Συγκεκριμένα υποστήριξε πως το παιχνίδι είχε κανονιστεί να είναι multiplatform κυκλοφορία σε PC, PS5 και Xbox Series X|S, κάτι που άλλαξε σύντομα με το που έπεσαν οι υπογραφές με τη μεριά του Xbox για ένταξη όλης της ZeniMax Media στο δυναμικό της.

Έτσι περιέγραψε το γεγονός:

"Αποκτηθήκαμε από την Microsoft και αποτέλεσε αλλαγή με κεφαλαίο `Α`. Ήρθαν και μας είπαν «όχι PS5, συγκεντρωνόμαστε στο Xbox, τα PC και το Game Pass» και έτσι έγινε."

Με συνοπτικές διαδικασίες, λοιπόν, ακυρώθηκε η έκδοση που θα επέτρεπε και στο PlayStation κοινό να απολαύσει το νέο game των δημιουργών του Prey, καθιστώντας το πλέον αποκλειστικότητα του Game Pass, εφόσον όπου υπάρχει η υπηρεσία της Microsoft θα είναι και αυτό playable. Παράλληλα επιβεβαιώθηκε η διάθεση του στούντιο να εξετάσει το ενδεχόμενο αφαίρεσης των always-online υποδομών του Redfall, εφόσον υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τους fans που ενίστανται αυτής της λογικής.

Το Redfall αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC και Xbox Series X|S στις 2 Μαΐου, όντας διαθέσιμο από την πρώτη κιόλας ημέρα στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88