ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Redfall: Παρουσιάστηκαν οι απαιτήσεις για τα PC όπως και το τελευταίο trailer

Ο ήλιος ο κόκκινος, ο ήλιος που ανατέλλει, μας οδηγεί.

Το launch trailer του Redfall μας παρουσίασε η Bethesda, καλωσορίζοντας μας για ακόμα μία φορά στην πόλη του Redfall. Η ψυχεδέλεια που αποπνέει και αυτό το trailer ευθύνεται στη κατάληψη που έχουν κάνει τα βαμπίρ, στον κόσμο που έχει δημιουργήσει η Arkane. Σκοτεινά σκηνικά, γρήγορος ρυθμός και ένας κατακόκκινος ουρανός, είναι μερικά από τα πράγματα που θα συναντήσουμε όπως φαίνεται τις επόμενες ημέρες, όσοι από εμάς επιλέξουμε να ασχοληθούμε με το νέο αποκλειστικό της Microsoft.

{youtube}ZHIioJEzCpE{/youtube}

Επιπλέον, για τους κατόχους των PC που σκοπεύουν να το παίξουν, αποκαλύφθηκαν και οι απαιτήσεις που θα πρέπει να πληρούν τα συστήματα τους. Για αρχή θα χρειαστεί να έχετε 100GB ελεύθερα στον SSD σας, ενώ ακόμα και στα minimum specs τα 16GB RAM κρίνονται απαραίτητα.

Το Redfall πρόσφατα προκάλεσε μία μικρή θύελλά αντιδράσεων, καθώς δεν θα υπάρχει επιλογή το παιχνίδι να τρέχει στα 60FPS, αφού όπως ανακοίνωσε η Arkane Austin, το performance mode θα γίνει διαθέσιμο αργότερα. Όντας 2023 και βρισκόμενοι στην ένατη γενιά κονσολών, περιμένουμε τουλάχιστον από τα θεωρητικά μεγάλα παιχνίδια, πως η επιλογή των 60FPS θα είναι δεδομένη.

Το Redfall θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου για Xbox Series X|S και PC, ενώ την ίδια μέρα θα διατεθεί και στο Xbox Game Pass.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88