ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκαλύφθηκε -επιτέλους- το remake του Dead Space

Στο τιμόνι βρίσκεται η EA Motive.

Η αλήθεια είναι πως δεν επρόκειτο για μυστικό αλλά για μία ανακοίνωση που περιμέναμε εδώ και έναν μήνα περίπου εφόσον αρκετοί leakers και insiders μας είχαν -ορθώς- πληροφορήσει πως η EA θέλει να επαναφέρει τη σειρά Dead Space στο gaming προσκήνιο. Ορίστε λοιπόν, τέλος οι όποιες αμφιβολίες, εφόσον η EA διάλεξε την ανακοίνωσή του Dead Space Remake ως επιδόρπιο του σημερινού EA Play Live.

Το παρακάτω τρέιλερ δεν μας δείχνει πολλά, πέραν του ότι το παιχνίδι δείχνει εντυπωσιακό οπτικά, ανατριχιαστικό ατμοσφαιρικά και ιδιαίτερα ενθουσιαστικό αν κρίνουμε από το γεγονός το ότι μιλάμε για in-engine πλάνα. Βασικός παράγοντας αυτής της επίδειξης φέρεται να είναι πως το εν λόγω remake προορίζεται αποκλειστικά για τις next-gen κονσόλες και τα PC, επομένως δεν υπάρχει κάτι το κρατάει πίσω. Δείτε το για το λόγο του αληθές:

{youtube}ZRfWWLyGDRU{/youtube}

Λίγες είναι οι πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής για το παιχνίδι και σας τις αναφέρουμε επιγραμματικά:
- Πρόκειται για εξ ολοκλήρου remake/reboot που χτίζεται από το μηδέν στη Frostbite engine
- Δεν θα υπάρχουν loading times
- Πιστό σεναριακά στον original τίτλο
- Οπτικές βελτιώσεις στο διαμελισμό των άκρων (ίου)
- Καθόλου microtransactions

Αυτά για την ώρα και δυστυχώς δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο αναμένεται να μάθουμε περισσότερα τους επόμενους μήνες από την EA Motive που, μετά το Star Wars: Squadrons, αναλαμβάνει ακόμα ένα τεράστιο franchise. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88