ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανακοινώθηκε το remake του Destroy All Humans 2

Τρέμε ξανά KGB.

Δεκαέξι ολόκληρα games αποκάλυψε στο show της η THQ Nordic και ένα από αυτό ήταν το πολυπόθητο -ή και όχι- remake του δεύτερου Destroy All Humans. Μετά τη -σχετικά- καλή πορεία που διέγραψε στην αγορά η επαναφορά του πρώτου παιχνιδιού, αποφασίστηκε να δοθεί πνοή και σε στο ανανεωμένο sequel, που θα έρθει ως cross-gen κυκλοφορία με τον υπότιτλο Reprobed.

{youtube}La3Rt8CzjzQ{/youtube}

Το project ανέλαβε ξανά η Black Forest Games και θα μεταφέρει εκ νέου τον μοχθηρό εξωγήινο στις τοποθεσίες των ΗΠΑ, τη Σοβιετική Ένωση, το Ηνωμένο Βασίλειο και οπουδήποτε αλλού μπορεί να σπείρει το χάος. Ευχάριστη αναφορά έγινε στην υποστήριξη split-screen co-op για όσους ενδιαφέρουν να κατακτήσουν τη Γη παρέα με κάποιον φιλικό εξωγήινο του καναπέ, ωστόσο δεν μάθαμε το πότε θα κυκλοφορήσει ακριβώς, εφόσον η ανάπτυξή του στην Unreal Engine 4 έχει ακόμη δρόμο.

Πηγή: VG247

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88