ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Περισσότερες ενδείξεις για remake του Metal Gear Solid 3

Αυτο-προδίδεται η Virtuos;

Πριν από έναν περίπου χρόνο, το VGC είχε ανεβάσει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία Virtuos είχε δώσει τα χέρια για συνεργασία με την Konami και remake του Metal Gear Soild 3: Snake Eater. Χρειάστηκαν 400 σχεδόν ημέρες για να δούμε ξανά κάτι σχετικό, μέσα από ένα video του ίδιου του studio που -ίσως- επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, η Virtuos Montreal ανέβασε ένα βίντεο που περιγράφει τη ζωή και την κουλτούρα αυτού του development studio, για να προσεγγίσει νέους ενδιαφερόμενους προς ένταξη στην ομάδα τους. Στο παρακάτω βίντεο, και συγκεκριμένα στο σημείο που μιλά ο Louis-Alex Boismenu (Concept Artist), παρατηρούμε ότι στη γωνία του γραφείου του υπάρχει ο συλλεκτικός τόμος `The Art of Metal Gear Solid`, ρίχνοντας.. οινόπνευμα στη φωτιά που θέλει τη συγκεκριμένη ομάδα να επανεκδίδει το τρίτο παιχνίδι.

{youtube}bWjDzBrmveo{/youtube}

Για να πατάμε και στην γη, μπορεί απλά να είναι μεγάλος fan της σειράς, δεν θα είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, αλλά η τοποθέτηση αντικειμένων-hints είναι πολύ κοινότυπη πλέον στη βιομηχανία. Παρ` όλα αυτά δεν μπορούμε να αφήσουμε απαρατήρητο αυτό το γεγονός και σε συνδυασμό με τα όσα -ισχυρίζεται- πως γνωρίζει το VGC, αλλά και τις νέες φήμες για reveal στα The Game Awards, ίσως δεν αργήσουμε να δούμε το παιχνίδι.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88