ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Πλησιάζει το remake του The Last of Us

Μήπως έρχονται και ανακοινώσεις;

Δύο χρόνια τώρα αδημονούμε να ακούσουμε τι ετοιμάζει η Naughty Dog που, βάσει δηλώσεων, έχει πολλά projects στα σκαριά. Σίγουρος για δύο από αυτά δηλώνει ο Tom Henderson του VGC και πρώην του IGN, ο οποίος εμφανίστηκε στο Twitter και μετέφερε τις πληροφορίες που ισχυρίζεται ότι του μεταβιβάστηκαν και αφορούν τα όσα διαδραματίζονται στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλές διασταυρωμένες πηγές του επιβεβαίωσαν πως το remake του The Last of Us είναι σχεδόν πανέτοιμο και πως αναμένεται μάλλον να κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2022. Όσο για το multiplayer κομμάτι και την remastered ή Director`s Cut έκδοση του Part II λέει πως και αυτά έρχονται, ωστόσο δεν γνωρίζει το στάδιο ανάπτυξής τους, ούτε αν θα έρθουν bundled με το την πρώτη επανέκδοση. 

Η εικασία του ίδιου, και εδώ είναι καθαρή υπόθεση και όχι πληροφορίες, είναι πως η Sony θέλει να το κυκλοφορήσει στο τρίτο ή τέταρτο τρίμηνο του 2022, για να καλύψει το μεγάλο κενό που υπάρχει αυτή τότε από PlayStation exclusives, ιδίως αν υπάρξει ενδεχόμενο το God of War Ragnarok να πάει ακόμα πιο μακριά στο 2023. Αν φτιάχνονται όλα αυτά μαζί, βγάζει αρκετό νόημα γιατί η Naughty Dog ενδέχεται να έχει πέσει σε τόσο σιωπηλή κατάσταση και φέτος είμαστε πιο αισιόδοξοι από ποτέ πως θα μάθουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτή την ομάδα, έστω και μακροπρόθεσμα.

Πηγή: Twitter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88