ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: "Ψήνεται" remaster του Mortal Kombat: Shaolin Monks

Ύπουλα tweets από τον Ed Boon.

Μπορεί ο creative director της NetherRealm Studios να είναι γνωστός για τις τρολλιές του στα social media, αλλά αυτή τη φορά ίσως υπάρχει φωτιά πίσω από τον καπνό. Ο καυστικός Ed Boon επέλεξε να εκμεταλλευτεί την περίοδο που το Mortal Kombat: Shaolin Monks επανήλθε στο gaming προσκήνιο και άρχισε τα...polls. Συγκεκριμένα ρώτησε τους followers τους ποιο παιχνίδι θα προτιμούσαν να δεχθεί remaster μεταξύ των MK2, MK: Deception, MK 9 και MK: Shaolin Monks. 

Την απάντηση φυσικά και τη γνώριζε, καθώς αποτελεί διακαή πόθο των MK fans όντας μακράν το πιο ιδιαίτερο παιχνίδι του franchise. Αυτό που σίγουρα δεν περίμενε όμως ήταν το ξέσπασμα των φημών στο Twitter, εφόσον από το πουθενά το #shaolinmonks έγινε trending της πλατφόρμα τιτιβισμάτων. Η στάση του μετά από αυτό έδειχνε ιδιαίτερα θετική στα σχόλια, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε πως δεν είναι και απίθανο.

Στο κάτω-κάτω να θυμίσουμε πως όταν ο Ed Boon συμμετείχε σε μία rapid-fire συνέντευξη του Game Informer, λίγο πριν το release του MK11, παραδέχθηκε την τεράστια επιθυμία της ομάδας του για ένα remaster του Shaolin Monks. Επομένως...make it happen!

Πηγή: Comicbook

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88