ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κυκλοφόρησε ξαφνικά το remaster του Quake

Δεν ξέρουμε που να πρωτοβάλουμε "αυτάκια".

Κατατοπίστε μας σχετικά με το που θέλετε να τοποθετήσουμε "..." στον τίτλο. Στο ξαφνικά ή στο remaster; Δίχως να θέλουμε να θίξουμε την ευπρόσδεκτη επαναφορά του Quake στις τωρινές κονσόλες, η "έκπληξη" της Bethesda είχε διαρρεύσει μέσω του ESRB, ενώ η αναβάθμιση που υπέστη δεν είναι και αποστομωτική, εξού και η ειρωνεία.

{youtube}qxV-JIfHelw{/youtube}

Ας είμαστε δίκαιοι όμως διότι μιλάμε για ένα από τα θρυλικότερα FPS όλων των εποχών που είναι πλέον διαθέσιμο για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, αλλά και Switch, στην αναβαθμισμένη μορφή του, με βελτιωμένα γραφικά, καλύτερο framerate, υποστήριξη wide-screen και λοιπές ενισχύσει σε σκιές, πολύγωνα και ούτω καθεξής. Πλέον, έχουμε τη δυνατότητα να το παίξουμε και σε 4Κ ανάλυση, πλην του Switch, ενώ κοστίζει 10€ για όσους το αγοράσουν για πρώτη φορά. Όσοι από την άλλη το έχουν σε κάποια εκ των βιβλιοθηκών τους, η αναβάθμιση δίνεται δωρεάν.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88