ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Remedy και Annapurna συνεργάζονται για τη δημιουργία του Control 2

Τα IPs της Remedy θα γίνουν ταινίες και σειρές!

Ύστερα από τη συνεργασία της με τις Microsoft, 505 Games και Epic Games, η Remedy Entertainment φαίνεται πως προσθέτει ακόμα έναν συνεργάτη στη σύγχρονη ιστορία της, καθώς η Annapurna Interactive θα συγχρηματοδοτήσει το Control 2, ενώ θα συμμετάσχει και σε άλλα φιλόδοξα projects.

Μέσω του επίσημου site της, η Remedy Entertainment προέβη σε μία σημαντική ανακοίνωση, καθώς πέραν από τη συνεργασία που θα έχει με την Annapurna για την ανάπτυξη του Control 2, η τελευταία θα βοηθήσει το φινλανδικό στούντιο να μεταφέρει στον κινηματογράφο, αλλά και στην τηλεόραση, μερικά από τα IPs της, όπως τα Control και Alan Wake. 

Αυτή η συνεργασία θα δώσει τη δυνατότητα στην Remedy Entertainment να παραδώσει το Control 2 ακριβώς όπως το θέλει, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, ενώ θα αναλάβει η ίδια τη διανομή του παιχνιδιού της. Επιπλέον, αν και η ομάδα εργάζεται σκληρά πάνω στο game, το επερχόμενο sequel ίσως απέχει αρκετά από το να κυκλοφορήσει, αφού η Remedy Entertainment αναφέρει μέσα στο άρθρο πως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο μέχρι να το δούμε να τρέχει στην οθόνη μας.

Οι Mikael Kasurinen, Creative Director της Remedy και Juha Vainio, Executive Producer στο franchise του Control πήραν θέση επί του θέματος, λέγοντας τα εξής:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε την Annapurna. Οι δημιουργικές αξίες της ευθυγραμμίζονται τέλεια με τις δικές μας, καθιστώντας την έναν συνεργάτη που θα μας εμπνεύσει στο ταξίδι που ακολουθεί. Εμείς στην Remedy εργαζόμαστε στο Control 2 εδώ και καιρό, φαίνεται εκπληκτικό και νιώθουμε πως η Annapurna είναι ο τέλειος συνεργάτης για να δουλέψεις μαζί όταν η ανάπτυξη του παιχνιδιού προχωρά προς την παραγωγή, μπαίνοντας μετά στην τελική ευθεία.»

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.