ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

REPLACED: Αναβολή για το 2025 παίρνει το retro-futuristic action platformer

Συνεχίζει να απομακρύνεται...

Το πλάνο κυκλοφορίας του REPLACED, ενός παιχνιδιού που εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή χάρις στην pixel art sci-fi αισθητική του, δείχνει να έχει εκτροχιαστεί εντελώς μετά και τα τελευταία νέα που έχουμε από τη Sad Cat Studios που το αναπτύσσει. 

Το πολωνικό στούντιο ανακοίνωσε πως χρειάζεται να αναβάλει ξανά την κυκλοφορία του παιχνιδιού της, μεταφέροντας το προς το απροσδιόριστο παράθυρο του 2025. Οι developers ισχυρίζονται πως το project τους αποδεικνύεται πολύ μεγαλύτερη πρόκληση, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό, οπότε δεν ντράπηκαν να το στείλουν μακρύτερα στο μέλλον.

Εδώ που φτάσαμε δεν ξαφνιαστήκαμε ποσώς από αυτή την εξέλιξη, αφού το REPLACED είχε πρωτο-ανακοινωθεί το καλοκαίρι του 2021, με υπόσχεση πως θα έρθει στα PC και σε Xbox μέσα στο 2022. Με τα τωρινά δεδομένα, το παιχνίδι θα λανσαριστεί - στην καλύτερη των περιπτώσεων - τρία χρόνια αργότερα της αρχικής υπόσχεσης, δείγμα του πόσο άστοχος ήταν ο αρχικός στόχος των δημιουργών του.

Αναγνωρίζουν παρόλα αυτά την εσφαλμένη τους εκτίμηση και προσκαλούν τους πάντες να πάνε να δοκιμάσουν το παιχνίδι στη Gamescom, ώστε να βεβαιωθούν ότι το REPLACED θα εξακολουθεί να παρουσιάζει ενδιαφέρον όποτε κι αν κυκλοφορήσει εν τέλει.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.