ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Resident Evil 4: Εντυπωσιάζει ο αρχικός αριθμός πωλήσεων του

Ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια αντίτυπα σε μόλις δύο μέρες!

Το remake του Resident Evil 4 διανύει την πέμπτη ημέρα κυκλοφορίας του και οι πωλήσεις του, όπως φαίνεται, έχουν προκαλέσει πάταγο.

Σύμφωνα με την Capcom, το παιχνίδι κατάφερε τις δύο πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του να ξεπεράσει τις 3 εκατομμύρια πωλήσεις, κατόρθωμα το οποίο κατέταξε το δημοφιλές παιχνίδι στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας με τις ταχύτερες πωλήσεις που αντίκρυσε στην ιστορία του το σύνολο του ιστορικού survival-horror franchise. Την πρωτιά κρατάει ακόμη το Resident Evil 6 το οποίο είχε 4.5 εκατομμύρια πωλήσεις εντός δύο ημερών, ενώ το συνολικό ρεκόρ για την εταιρεία κατέχει με 6 εκατομμύρια πωλήσεις το Monster Hunter: World.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως τα αντίτυπα του Resident Evil 4 remake ξεπέρασαν εντός αυτού του μικρού διαστήματος τις πωλήσεις που είχε κάνει το παιχνίδι συνολικά σε GameCube και PlayStation 2, με 1.6 και 2 εκατομμύρια πωλήσεις αντίστοιχα, γεγονός που οι συγκεκριμένες εκδόσεις κατάφεραν να πετύχουν σε διάστημα ενός χρόνου περίπου.

Κλείνοντας, με πάνω από 168.000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam, το παιχνίδι κατάφερε να γίνει το καλύτερο launch που έχει δει η σειρά μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας, ξεπερνώντας το ρεκόρ που κατείχε μέχρι πρότινος το Resident Evil Village.

Το Resident Evil 4 remake είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S και PC και μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ.

Πηγή: VGC

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88