ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Resident Evil 4: Διαθέσιμο το δωρεάν demo σε PC και κονσόλες

Ανοίξτε την πύλη για το χωριό!

Το κεφάλαιο που εμείς είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε τον Ιανουάριο στο κλειστό event της Capcom θα μπορέσετε πια να παίξετε όλοι σας, εφόσον η τελευταία ανακοίνωση του χθεσινοβραδινού Capcom Spotlight αφορούσε την αναμενόμενη δοκιμαστική έκδοση. Το `Chainsaw Demo` σας επιτρέπει να παίξετε δωρεάν τον πρόλογο του Resident Evil 4, δίχως χρονικό περιθώριο και για όσες φορές θέλετε, δίνοντάς σας μία πρώτη εικόνα των βελτιώσεων και των λειτουργιών του πολυσυζητημένου remake. Την ονομασία του πήρε φυσικά από τη γνωριμία με το εχθρικό minion που κουβαλά αλυσοπρίονο, ο οποίος έχουμε δει πως κάνει ντου σε μία ήδη πολύ δυσμενή κατάσταση για τον Leon. Το trial λήγει στο χαρακτηριστικό "κάλεσμα" των Ganados από την καμπάνα της τοπικής εκκλησίας, κάτι που σημαίνει πως έχετε περίπου μισή ωρίτσα περιεχομένου να εξετάσετε στην περίπτωση που δεν πάτε φουλ ευθείες. 

{youtube}jJXwyXk6dhY{/youtube}

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως αυτή τη φορά η "ξαφνική" - όσο μπορεί αν είναι πια - κυκλοφορία του demo από την Capcom δεν πραγματοποιείται μόνο στις PlayStation κονσόλες, αντιθέτως μπορούν όλοι να το δοκιμάσουν σε οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες που θα λανσαριστεί στις 24 Μαρτίου, δηλαδή σε PC, PS4, PS5 και Xbox Series X|S. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε τη συγκεκριμένη version από το αντίστοιχο store που επιθυμείτε να παίξετε το παιχνίδι. Πέραν αυτού, δεν είδαμε κάτι καινούριο για το RE4 και δεν χρειαζόταν εδώ που τα λέμε, εφόσον απέμειναν μόλις δύο εβδομάδες έως ότου το έχουν όλοι στα χέρια τους.

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το Chainsaw Demo μέσω Steam.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88