ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Resident Evil 4: Ως δωρεάν DLC θα έρθει το `The Mercenaries` mode

Είδαμε και το launch trailer.

Φτάσαμε στην ημέρα κυκλοφορίας του Resident Evil 4, καθιστώντας την 24η Μαρτίου μία φετινή γιορτή για το gaming. Πολύς κόσμος έχει βουτήξει ήδη στο παιχνίδι, τα νούμερα στο Steam έχουν τιναχθεί στον αέρα και οι content creators έχουν ξεκινήσει να παραδίδουν content, κάτι που έχουμε κάνει και εμείς μέσω αναλυτικού review, αλλά και video review. Η Capcom όμως έπρεπε να μας υπενθυμίσει το σημερινό launch και έτσι δημοσίευσε το τρέιλερ κυκλοφορίας του εξαιρετικού αυτού remake, με λίγα ακόμη πλάνα και μία μικρή υπόσχεση. 

Στο τέλος του βίντεο αναφέρεται στην επιστροφή του `The Mercenaries` mode, το οποίο θα έρθει ως δωρεάν DLC/ενημέρωση στο παιχνίδι στις 7 Απριλίου.

{youtube}isN_Y9ULtXY{/youtube}

Το The Mercenaries αποτελεί ουσιαστικά ένα arcade mini game, στο οποίο αντιμετωπίζετε μεγάλα κύματα εχθρών και δοκιμάζετε να τους εξολοθρεύσετε στον λιγότερο δυνατό χρόνο. Έχει πάρει πάρα πολλές μορφές ανά τα χρόνια, αλλά υποθέτουμε πως θα λειτουργεί πάνω-κάτω όπως και στο Resident Evil Village.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88