ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Resident Evil 4 έκλεψε την παράσταση στο State of Play

Ένα μηνάκι έμεινε Leon...

Αν και εσείς βγάλατε αφρούς ανυπομονησίας στην όψη του νέου trailer για το remake του Resident Evil 4, σας υπενθυμίζουμε - όπως και στον υπότιτλο - πως βρίσκεται έναν μήνα μακριά από τα χέρια μας. Η Capcom είχε την τιμητική της στο State of Play, παραδίδοντας τη σκυτάλη στο RE4 λίγο μετά από πλάνα του Street Fighter 6. Η φρενήρης δράση στο σχετικό βίντεο με τον Leon, τον Krauser και τις ισπανόφωνες απειλές συνδυάζονται με την τρομερή σκηνοθεσία αυτού του trailer και μας δίνουν ένα καταπληκτικό διαφημιστικό των επιστροφών, αλλά και των αλλαγών του πολυπόθητου remake. Aξιοσημείωτο το ότι μετά την κυκλοφορία του στις 24 Μαρτίου η Capcom θα βάλει μπρος για την προσθήκη του Mercenaries mode ως DLC, για την ήδη γνωστή VR έκδοση, ενώ μας έταξε και πως πολύ σύντομα θα αποκτήσουμε πρόσβαση και σε μία δοκιμαστική/demo έκδοση του παιχνιδιού, όπως συνηθίζεται μεταξύ PlayStation και Capcom σε κάθε RE.

{youtube}Id2EaldBaWw{/youtube}

"Η επιβίωση είναι μόνο η αρχή" είναι το μότο αυτής της επανέκδοσης και γνωρίζοντας το context του original Resident Evil 4, αλλά και βλέποντας γνωστά σκηνικά και δρώμενα στο παραπάνω trailer, δεν μπορούμε παρά να αδημονούμε για την επίσημη κυκλοφορία του στις 24 του επόμενου μήνα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88