ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Το Resident Evil Village έρχεται στο Xbox Game Pass

Έτοιμοι για βόλτα στο χωριό;

Ευχάριστα νέα θα ηχήσουν στα αυτιά των συνδρομητών του Xbox Game Pass, όταν επιβεβαιωθεί και επίσημα η προσθήκη του Resident Evil Village. Με βάση την πολωνική gaming ιστοσελίδα XGP, που ανέφερε την Δευτέρα το πρωί, ότι στην σελίδα του παιχνιδιού στο Xbox Store προστέθηκε αθόρυβα το σήμα του Xbox Game Pass, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση από το Xbox ή την Capcom. Στην συνέχεια αφαιρέθηκε χωρίς όμως να εξακριβωθεί εάν ήταν κάποιου είδους λάθος ή μας δείχνει το μέλλον του παιχνιδιού, με πολλούς φαν να πιστεύουν ότι ήταν ένα σημάδι για το ότι θα προστεθεί στην βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass στην, επέτειο τους ενός έτους κυκλοφορίας του, τον Μάιο.

Βέβαια η XGP δεν είναι η πρώτη φορά, που έπιασε την Microsoft να προσθέτει την ετικέτα του Xbox Game Pass σε κάποιο παιχνίδι νωρίς, καθώς το ίδιο λάθος έκανε με την πρόωρη προσθήκη της ετικέτας και στο Mass Effect: Legendary Edition μερικές εβδομάδες πριν την επίσημη ανακοίνωση της προσθήκης του. Πάντως με βάση το παραπάνω συμβάν φαίνεται ότι ταιριάζει και το χρονικό πλαίσιο του “ λάθους” καθώς είμαστε μερικές εβδομάδες πριν την επέτειο της κυκλοφορίας του Resident Evil Village.

Η Capcom έχει κρατήσει σιγήν ιχθύος περί του θέματος με τους φαν να είναι ενθουσιασμένοι με την φήμη, καθώς περιμένουν με ανυπομονησία τα DLC, που μπορεί να ανακοινωθούν, καθώς ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα παιχνίδια της σειράς με πωλήσεις άνω των 5.7 εκατομμυρίων αντιτύπων σε λιγότερο από έναν χρόνο. Το παιχνίδι κέρδισε το κοινό του με ένα φανταστικό gameplay αλλά και τρομερές ερμηνείες από τους  voice actors, με την ερμηνεία της Lady Dimitrescu να ξεχωρίζει. Πιστεύω πάντως ότι το κοινό θα ανταμειφτεί και η Capcom θα πράξει τα ανάλογα για ένα τίτλο τέτοιας επιτυχίας.

Πηγή: Gamerant

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88