ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Retail έκδοση και πρώτη ματιά στο Night Springs DLC του Alan Wake 2

Του crossover το κάγκελο!

Τις πρόσφατες διαρροές για το DLC του Alan Wake 2 επιβεβαίωσε ο Sam Lake, director του παιχνιδιού, ο οποίος παρευρέθηκε στη σκηνή του Summer Game Fest. Το DLC ονομάζεται Night Springs και χωρίζεται σε τρία διαφορετικά επεισόδια, με το καθένα να έχει έναν διαφορετικό χαρακτήρα από το παιχνίδι και όχι μόνο. Είδαμε πως θα μπορούμε να χειριστούμε τον σερίφη Tim Breaker, την υπάλληλο του καφέ Oh Deer Diner, αλλά και την πρωταγωνίστρια του Control, Jesse Faden. 

Το trailer έδειξε τοποθεσίες που έχουμε επισκεφτεί στο παρελθόν, οι οποίες όμως σε ορισμένα σημεία θα είναι κάπως διαφορετικές. Επιπλέον, το νέο sci-fi DLC γραμμένο από τον Alan Wake φαίνεται πως θα πειραματιστεί αρκετά, καθώς μέσα στο σύντομο trailer μπορέσαμε να διακρίνουμε ένα arcade game, αλλά και ένα βιβλίο κόμικ που είναι μέρος της αφήγησης. 

Εκτός βέβαια από την επίσημη αποκάλυψη του DLC, το οποίο θα κυκλοφορήσει από σήμερα, 8 Ιουνίου, η Remedy Entertainment προέβη και στην ανακοίνωση της retail έκδοσης του Alan Wake 2. Η φυσική μορφή του παιχνιδιού θα χωριστεί σε deluxe και collector’s edition, με την κυκλοφορία του να τοποθετείται κάπου στο φθινόπωρο, με τη δυνατότητα προ-παραγγελίας να είναι διαθέσιμη από σήμερα.

Το Alan Wake 2 είναι το πιο πρόσφατο παιχνίδι που κυκλοφόρησε η Remedy Entertainment, το οποίο κατάφερε να σηκώσει αρκετά βραβεία της χρονιάς που μας πέρασε, ενώ μπορείτε να διαβάσετε το review μας για το game πατώντας εδώ.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.