ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η ταινία Return to Silent Hill ξεκινάει γυρίσματα τον Απρίλιο

Βασισμένη στο Silent Hill 2.

Με πρωταγωνιστές τους Jeremy Irvine και Hannah Emily Anderson (War Horse & Jigsaw αντίστοιχα) και σκηνοθέτη τον μύστη του franchise Christophe Gans, το Return to Silent Hill θα ξεκινήσει γυρίσματα τον επόμενο μήνα στην Γερμανία και την Ανατολική Ευρώπη και όπως είναι λογικό δεν γνωρίζουμε – ακόμη - ημερομηνία κυκλοφορίας.

{youtube}NZLrjCzVGz8{/youtube} 

Το σενάριο είναι βασισμένο στο δεύτερο τίτλο του franchise – όντας και ο πιο επιτυχημένος - και το επιμελήθηκαν οι Gans, Sandra Vo-Anh και William Josef Schneider. Την επιστροφή του κάνει και ο παραγωγός Victor Hadida (ήταν παραγωγός σε όλο το franchise) μεγιστοποιώντας ακόμα περισσότερο την ακεραιότητα αυτού του εγχειρήματος.

Όσον αφορά τα της ιστορίας, ακολουθούμε τον James (Irvine) ο οποίος μόλις δέχτηκε ένα μυστηριώδες γράμμα που θα τον οδηγήσει πίσω στο Silent Hill για να βρει το αγαπημένο του πρόσωπο ( Anderson). Φυσικά η πόλη δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θυμόταν μιας και ένα ανεξήγητο κακό την έχει μετατρέψει σε «εφιάλτη». Τόσο γνωστοί όσο και άγνωστοι εχθροί θα επιστρέψουν άρα ετοιμαστείτε για μία ακόμα εμφάνιση του Pyramid Head.

Όπως μετέφερε και ο Christophe Gans: « Είμαστε αισιόδοξοι πως αυτή η ταινία σε συνδυασμό με το remake του Silent Hill θα εκτοξεύσει το franchise πολύ μπροστά τα επόμενα χρόνια». Fingers crossed.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88