ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Το Returnal έρχεται και στα PC

Καταχωρήθηκε στο Steam DB.

Μετά την αρχική διαρροή της Nvidia, που περιλάμβανε το Returnal ως ένα από τα μεγάλα επερχόμενα PC games, πλέον νομίζω πως το Steam DB βάζει την τελική υπογραφή. Απ` ό,τι φαίνεται, σύντομα ίσως λήξει η αποκλειστικότητα του PS5 για τον τίτλο της Housemarque, εφόσον παρατηρήθηκε ένα listing του Steam Database που μας παραπέμπει σε κάτι σχετικό. Μπορεί ο όρος "Returnal" να απουσιάζει από τα πεδία αυτής της καταχώρησης, όμως στοιχεία του τύπου "Helios", "Atropos", "Tower of Sisyphus", "Co-Op", "Roguelike" και πολλά ακόμη, είναι ξεκάθαρα βγαλμένα από το Returnal.

Φυσικά, αναμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση για να γνωρίζουμε, φερ` επείν, την ημερομηνία του PC launch, πάντως συμβαίνει πολύ νωρίς αν συνυπολογίσουμε πως το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2021, μόλις έναν χρόνο πριν δηλαδή. Αν όντως το δούμε σύντομα στα PC, θα είναι η απόδειξη πως η Sony θα ελέγχει σχολαστικά την πορεία των PlayStation exclusives και θα αποφασίζει με βάση την απόδοσή τους στην αγορά για το διάστημα που θα χρειάζεται να μεσολαβήσει έως ότου έρχονται και στα PC.

Πηγή: Steam DB

 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88