ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ημερομηνία κυκλοφορίας και reveal trailer για το FIFA 23

Όλες οι νέες λειτουργίες.

Ύστερα από την χθεσινή παρουσίαση των αθλητών που θα κοσμήσουν το επερχόμενο FIFA 23, σήμερα για πρώτη φορά δόθηκε στη δημοσιότητα και το πρώτο trailer του παιχνιδιού.

Το τελευταίο λοιπόν FIFA – τουλάχιστον όπως το γνωρίζουμε -  εντυπωσίασε τόσο με το gameplay που φαίνεται να έχει, όσο και με τις νέες λειτουργίες που διαθέτει.

{youtube}o3V-GvvzjE4{/youtube}

Για πρώτη φορά στο FIFA 23 θα συμπεριληφθούν δύο γυναικεία πρωταθλήματα, που θα είναι διαθέσιμα κατά το λανσάρισμα του παιχνιδιού. Ο λόγος για τα πρωταθλήματα Barclays Women’s Super League της Αγγλίας και Division 1 Arkema της Γαλλίας.

Επιπλέον θα προστεθούν και τα παγκόσμια κύπελλα, με το ανδρικό World Cup του Qatar για το 2022 και το FIFA Women’s World Cup της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας του 2023, να προστίθεται σε μελλοντικό update.

Το cross-play θα κάνει επίσης την εμφάνιση του, για κάθε 1v1 mode στο παιχνίδι, όπως τα FIFA Ultimate Team, Online Seasons και Online Friendlies. Το cross-play θα υποστηρίζεται από παρόμοιες γενιές κοσνολών, δηλαδή οι παίκτες των PS5, Xbox Series X|S και PC θα μπορούν να παίξουν μεταξύ τους, ενώ η προηγούμενη γενιά, PS4 και Xbox One θα μπορεί παίξει μεταξύ της αντίστοιχα.

Η EA αναβάθμισε τα ήδη πολύ καλά animations, με το HyperMotion2 να φαίνεται πολύ αληθοφανές. Επιπλέον, τα γραφικά δείχνουν να έχουν λάβει μία γερή αναβάθμιση, με το νέο FIFA να φαίνεται πιο όμορφο από ποτέ.

Τελευταίο και ίσως το σημαντικότερο, το FIFA 23 πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου του 2022, για PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Stadia, και PC. Κάντε το προ-παραγγελία πατώντας εδώ.

Να υπενθυμίσουμε πως το FIFA 23 αποτελεί την τελευταία συνεργασία μεταξύ EA και FIFA, με τους δρόμους τους να χωρίζουν για τα καλά.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88