ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Roblox: Εμφατικό ξεκίνημα στις PlayStation κονσόλες

Άλλο ένα περιβάλλον στο οποίο κάνει χαμό!

Όταν το Roblox αποδεικνύει, πλατφόρμα με την πλατφόρμα, πως δεν κάνει διακρίσεις και σε όλες τους μπορεί να πρωταγωνιστήσει, δεν περιμέναμε να κάνει κάτι διαφορετικό κατά την άφιξή του στο PlayStation. Σύμφωνα με στατιστικά που δημοσίευσε ο αναλυτής Mat Piscatella, στηριζόμενος σε data της Circana, το δημοφιλέστατο online game βρέθηκε στη λίστα των most played παιχνιδιών την εβδομάδα που κατέφθασε στο PS4, βρίσκοντας από πάνω του μόνο τα Fortnite και Call of Duty: Modern Warfare II, με το δεύτερο να συνυπολογίζει και τους παίκτες του Warzone 2.0!

Ακόμα και αν το έπαιξαν μόνο μία φορά κάποιοι, το Roblox παίχτηκε περισσότερο από πολλές μεγάλες κυκλοφορίες των τελευταίων ημερών, συνεχίζοντας το όνομα που έχει αφήσει και το θέλει να εθίζει πολύ κόσμο και πολύ περισσότερο τα νεούδια του gaming. Η YouTube κοινότητα έχει προσηλυτίσει αρκετούς νέους gamers στο να χαθούν στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο του και δείγμα αυτού το πιο πρόσφατο στατιστικό που μας έχουν προσφέρει οι δημιουργοί του, το ημερήσιο player count των 65 εκατομμυρίων πιστών ατόμων.

Όλα τα παραπάνω νούμερα και αποτελέσματα αναμένονται να πολλαπλασιαστούν, με το Roblox να μην λέει να φύγει με τίποτα από τα trends!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.