ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Η Rockstar ακύρωσε τα remasters των GTA IV και Red Dead Redemption

Δεν θα δούμε Nico Bellic σε 4Κ 60 fps.

Χωρίς να έχουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση και βασιζόμενοι μόνο στα λόγια ενός έμπιστου leaker, απ’ ότι φαίνεται δεν υπάρχει στα σκαριά πλέον κάποιο remaster των δύο αυτών αγαπητών τίτλων.

Ο Tez2, που στο παρελθόν έχει διαρρεύσει περιεχόμενο για το GTA Online, αναφέρει πως η όποια προεργασία γινόταν πάνω σε αυτούς τους δύο τίτλους διακόπηκε οριστικά, με το κακό λανσάρισμα του Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition να έχει την τιμητική του.

Για όσους δεν θυμούνται, το GTA: The Trilogy DE κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021 με μία σειρά από προβλήματα, τόσο στον τεχνικό τομέα αλλά και σε θέματα στο gameplay. Η Rockstar υποσχέθηκε updates και fixes άμεσα, και το παιχνίδι κατάφερε να πουλήσει περίπου 10 εκατομμύρια αντίτυπα. Όχι και άσχημα για ένα τόσο κακό launch, θα έλεγε κανείς.

Δυστυχώς όμως, δεν αρκούν αυτά τα νούμερα στην Take-Two Interactive για να δώσει το πράσινο φως, με σκοπό να ξαναμπεί στο πλάνο ένα παρόμοιο remaster project. 

Πηγή: VGC

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88