ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Roger Clark: “Είμαι σίγουρος ότι μια μέρα θα δούμε το Red Dead Redemption 3”

Θα επιστρέψει όμως ο Arthur Morgan;

Η Rockstar είναι αρκετά trending αυτές τις μέρες και όχι άδικα φυσικά. Έχοντας παρουσιάσει το πρώτο trailer του πολυαναμενόμενου GTA VI, το οποίο έχει ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, οι fans της θρυλικής εταιρείας αναρωτιούνται τι άλλο έχει στα σκαριά της και τα βλέμματα στρέφονται προς το Red Dead Redemption.

Έχοντας κυκλοφορήσει πρόσφατα τη remaster έκδοση του πρώτου παιχνιδιού, οι fans της σειράς αποζητούν διακαώς το τρίτο μέρος της, κάτι που ο ηθοποιός Roger Clark έχει σχεδόν σίγουρο ότι θα συμβεί. Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο voice actor του Arthur Morgan στον προσωπικό του λογαριασμό στο X (πρώην Twitter):

Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε κάποια στιγμή το RDR3. Πότε θα είναι αυτή η στιγμή, δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Μην υπολογίζετε όμως στη συμμετοχή του Arthur. Θεωρώ πως η ιστορία του έχει ήδη ειπωθεί.

Αν και σίγουρα απέχουμε πααααααρα πολύ από μία τρίτη Red Dead Redemption κυκλοφορία, το να ακούμε γι’ αυτή έστω και έμμεσα κρατάει ζωντανή τη φωτιά που έχουμε μέσα μας εμείς οι fans. Παράλληλα, αν και λυπηρό το να ακούμε για τη μη επιστροφή ενός εξαιρετικά καλογραμμένου χαρακτήρα όπως ο Arthur Morgan, είναι ίσως και για καλό, μιας και θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε έναν νέο και εξίσου πολυδιάστατο χαρακτήρα στο σύμπαν της Rockstar.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...