ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Απεβίωσε ο Ryan Karazija των Low Roar

Σε ηλικία 40 ετών...

Την τραγική είδηση πως η μπάντα έχασε τον frontman της δημοσίευσαν οι Low Roar, εφόσον επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του τραγουδιστή και ιδρυτή τους, Ryan Karazija, από ασθένεια. Στα μόλις 40 του έτη έφυγε από τη ζωή, στεναχωρώντας όλους τους fans του συγκροτήματος που φημίζεται για την post-rock/electronica μουσική του. Φυσικά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το στίγμα που άφησε στο φοβερό soundtrack του Death Stranding. 

Απόσπασμα της σχετικής ανακοίνωσης από τους Low Roar αναφέρει: 

"Η όμορφη μουσική και οι στίχοι του, που τραγουδιόντουσαν από τη φωνή του που σε στοιχειώνει, άγγιξε τις ζωές τόσων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και θα συνεχίσει να το κάνει. Ήταν μία ευγενική και όμορφη ψυχή και οι κόσμοι μας διαλύθηκαν από την απώλειά του. Είθε να τιμήσουμε τη μνήμη του μέσω της τέχνης του και να τον κρατάμε για πάντα στα τραγούδια του. Ο έκτος δίσκος των Low Roar βρισκόταν ήδη καθ` οδόν και θα ολοκληρωθεί και κυκλοφορήσει όταν είναι έτοιμος. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του σε αυτή την υπερβολικά δύσκολη στιγμή."

Εξίσου δακρύβρεχτη παρίσταται και η ανακοίνωση του Hideo Kojima, που δεν μπορούσε παρά να εκφράσει το σοκ και τον πόνο που του προκάλεσε η απώλειά του:

"Άκουσα τα νέα. Δεν τα πιστεύω. Δεν θέλω να τα πιστέψω. Χωρίς τον Ryan, χωρίς εσένα και τη μουσική του, το Death Stranding δεν θα γεννιόταν. Η μουσική σου θα ζήσει για πάντα σε αυτό τον κόσμο και σε μένα. Σε ευχαριστώ. Αναπαύσου εν ειρήνη".

 

Θλιβερή είδηση και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του μεγάλου αυτού καλλιτέχνη. He`ll keep coming in our memories!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88