ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σαν μικρή βόμβα έσκασε η κυκλοφορία του S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone Trilogy

Έρχονται για πρώτη φορά σε κονσόλες.

Να ζεσταθούμε για τις 5 Σεπτεμβρίου φαίνεται πως θέλει η GSC Game World, η οποία μεταφέρει τη θρυλική FPS σειρά της για πρώτη φορά σε κονσόλες. Το S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone Trilogy θα περιλαμβάνει τα S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, Clear Sky και Call of Pripyat και κυκλοφορεί από σήμερα σε PS4 και Xbox One εκδόσεις. Αν κάποιος πάντως επιθυμεί να αγοράσει μεμονωμένα ένα παιχνίδι από αυτά θα μπορεί, καθώς πωλούνται και ξεχωριστά.

Τα συγκεκριμένα games κυκλοφόρησαν το διάστημα 2007 με 2009, με το καθένα από αυτά να έχει ένα χρόνο απόσταση από το άλλο. Αν και σχετικά παλαιά games, κάτι που μαρτυρά και το παρακάτω trailer, η μετάβαση τους από τα PC στις κονσόλες δεν ήταν εύκολη, με την ομάδα ανάπτυξης να αναφέρει πως έπρεπε να κάνει ορισμένες αλλαγές στον σχεδιασμό, αλλά και διάφορες προσαρμογές στο UI. 

Για παράδειγμα, η GSC Game World προχώρησε στη δημιουργία ενός τροχού επιλογής όπλου, πραγματοποίησε ορισμένες αλλαγές στο σύστημα στόχευσης, όπως στο menu. Όλα αυτά για να μπορούν να παιχτούν με μεγαλύτερη ευκολία τα παιχνίδια της σειράς με τη χρήση ενός controller. Η τριλογία πάντως αποτελεί μία καλή αφορμή σε όποιον θέλει να μπει στο S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, έχοντας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για αυτό το σύμπαν αυτής της hardcore σειράς. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.