ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σχεδιάζει το κλείσιμο της Private Division η Take-Two

Μαζί με τις Roll7 και Intercept Games.

Την indie, Private Division, φαίνεται να σχεδιάζει να διαγράψει οριστικά η Take-Two, αν δεν καταφέρει αρχικά να την πουλήσει, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν η Intercept Games (Kerbal Space Program 2) αλλά και η Roll7 (OlliOlli World), οι οποίες ήταν τα δυο θύματα των μεταρρυθμίσεων που πρόκειται να ακολουθήσει η κολοσσιαία publishing εταιρία, απολύοντας έτσι σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το 5% του εργατικού δυναμικού της.

Ο CEO της Take-Two ισχυρίστηκε πως «δεν έκλεισαν τα στούντιο». Ένα όμως τελευταίο δημοσίευμα του IGN φαίνεται να επιβεβαιώνει πως το οριστικό κλείσιμο της Intercept θα έρθει στις 28 Ιουνίου, με την Roll7 επίσης να απενεργοποιείται έτσι ώστε να «τακτοποιηθούν εκκρεμότητες».

Οι υπάλληλοι είχαν πάρει μια «πρώτη δόση» από τον Φεβρουάριο για τις απολύσεις που πρόκειται να ακολουθήσουν. Στα τέλη του Απρίλη υπάλληλοι της εταιρίας ενημερώθηκαν εκ νέου πως η Take-Two δεν πρόκειται να συνεχίσει να υποστηρίζει την εταιρία, ενώ προσωπικό απολύθηκε.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.