ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σχεδόν επιβεβαιωμένο το Horizon MMORPG ίσως χωρίς PS5 έκδοση

Τα job listings της NCSoft ξεδιαλύνουν το τοπίο.

Ο χρήστης Kurakasis έβγαλε λαβράκι από τις αγγελίες εργασίας της κορεατικής NCsoft, που ειδικεύεται στα online games, καθιστώντας σχεδόν 100% σίγουρο πως όντως τα όσα ακούγονται και τη θέλουν να φτιάχνει online παιχνίδι στο σύμπαν του Horizon είναι αλήθεια. Το "Project Skyline" εμφανίστηκε με ένα λογότυπο στιλαρισμένο στα πρότυπα του franchise των Guerrilla και Sony, ενώ το MMORPG genre φαίνεται πως θα είναι αυτό στο οποίο ανήκει. Φαίνεται επίσης πως ξεκίνησε να αναπτύσσεται πίσω στο 2021, ενώ την ηγεσία της ανάπτυξής του κατέχει ο Hong-Young Choi του Lineage.

Αυτό που μας έκανε περισσότερη εντύπωση βέβαια από τα scoops του Kurakasis είναι πως στις πλατφόρμες κυκλοφορίας του παιχνιδιού αναφέρονται μόνο τα PC και τα κινητά, αφήνοντας ανεπιβεβαίωτη την ύπαρξη κάποιας έκδοσης για PS5. Θα ήταν κάτι πρωτόγνωρο αν ίσχυε, αφού σπανίως βλέπουμε projects των ομάδων του PlayStation να διατίθενται εκτός των οικοσυστημάτων της δίχως την καθιερωμένη προϋπάρχουσα PS version. Φυσικά, η φύση του παιχνιδιού είναι αρκετά διαφορετική.

Τον περασμένο Νοέμβρη η Sony και η NCSoft ανακοίνωσαν τη "στρατηγική τους συνεργασία" για επέκταση των PlayStation games και σε άλλα μέσα/πλατφόρμες ψυχαγωγίας και ενδέχεται το Horizon MMORPG (που ίσως ονομαστεί Land of Salvation) να αποτελέσει τον πρώτο καρπό αυτού του partnership.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.