ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αμφίβολη η συμμετοχή του Scorpion στην επόμενη ταινία Mortal Kombat

Όλοι το ξέρουμε πως δεν γίνεται...

Μία ολιγόλεκτη δήλωση του Hiroyuki Sanada άρκεσε ώστε να αναστατωθούν οι Mortal Kombat fans, συμπεριλαμβανομένου εμού. Ο εξαιρετικός Ιάπωνας ηθοποιός που έπαιξε τον Scorpion, κατά κόσμον Hanzo Hasashi, στη reboot ταινία Mortal Kombat του 2021 μίλησε στο IGN σε συνέντευξη για το John Wick 4 και πρόλαβε να αναφερθεί στο φημολογούμενο sequel.

Σε ευθεία ερώτηση που του έγινε για το κατά πόσο θα δούμε τον κίτρινο νίντζα να επιστρέφει, η απάντησή του ήταν... αβέβαιη: "Δεν νομίζω. Αλλά το ελπίζω" τον ακούσαμε να λέει προτού ο συνάδελφός του, Shamier Anderson συμπληρώσει: "Και εγώ το ελπίζω. Με δουλεύετε; Είναι Ο τύπος".

Στη συνέχεια απέφυγαν να εμβαθύνουν ξεκινώντας να φωνάζουν "Get Over Here!", αφήνοντάς μας με την απορία του κατά πόσο ο Sanada ήθελε να κρύψει τη συμμετοχή του ή τη βέβαιη απουσία του. Η αλήθεια είναι πως στο αίμα του Cole Young, πρωταγωνιστή του πρώτου φιλμ, ρέει το αίμα το ηγέτη του Shirai Ryu, οπότε υπάρχουν πολλοί τρόποι για τους παραγωγούς του sequel να επαναφέρουν τον Scorpion στο προσκήνιο.

Να θυμίσουμε κάπου εδώ πως η δεύτερη ταινία δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, ωστόσο λίγο καιρό μετά το λανσάρισμα και τη σχετική επιτυχία του νέου ντεμπούτου ο σκηνοθέτης Simon McQuoid είχε δημοσιεύσει μία εικόνα με ένα φλεγόμενο "2", κλείνοντάς μας το μάτι πως μάλλον κέρδισε το δικαίωμά του να προχωρήσει και σε δεύτερη ταινία.

Στα Mortal Kombat games ο Scorpion έχει λείψει μόλις μία φορά, στο MK3, γεγονός που δεν άρεσε στο FGC και έτσι η NetherRealm (τότε Midway) αναγκάστηκε να τον εντάξει στο αναβαθμισμένο Ultimate Mortal Kombat 3. Χρόνια τώρα είναι το κεντρικό πρόσωπο του franchise, χωρίς να έχει καν πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα των σύγχρονων παιχνιδιών. Απλά είναι ο πιο λατρευτός και mainstream, κάτι που ενστερνίζεται και ο director της σειράς Ed Boon. Πιθανότατα και ο ίδιος να μην δεχόταν να απουσιάσει ο αγαπημένος του πολεμιστής από τη δεύτερη ταινία, άρα ανεξάρτητα από τις δηλώσεις του Sanada, παραμένουμε πιστοί.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88