ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σε αόριστο χρόνο περιμένουμε το Phasmophobia στις κονσόλες

Δεν θα προλάβει τον εορτασμό του Halloween...

Η Kinetic Games επαναδιατυπώνει πως εργάζεται σκληρά πάνω στις διάφορες εκδόσεις του Phasmophobia, εφόσον μας το έχει τάξει για κονσόλες και PS VR2. Το δεύτερο κομμάτι δείχνει να πηγαίνει καλύτερα από το πρώτο, τώρα που μάθαμε πως το δημοφιλές online horror game θα αργήσει περισσότερο να αποτελέσει επιλογή των PlayStation και Xbox παικτών. Το πλάνο των δημιουργών του ήταν να προλάβουν να πουν "Trick or Treat" και στους console players, εν τέλει όμως θα χρειαστεί να επενδύσουν περισσότερο χρόνο και πόρους στην τελειοποίηση του console port.

Το σημερινό developer update του παιχνιδιού αναφέρει για το συγκεκριμένο ζήτημα:

"Αγαπητή Phasmophobia κοινότητα,

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για την υποστήριξη και τον ενθουσιασμό σας για την κυκλοφορία μας στις κονσόλες.

Καθώς εξακολουθούμε να προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα απομακρυσμένη εργασιακή μας ζωή μετά το περιστατικό πυρκαγιάς και να δημιουργήσουμε ένα νέο γραφείο, αντιμετωπίσαμε απρόβλεπτες προκλήσεις στην προσαρμογή του παιχνιδιού για κονσόλες. Αυτοί οι συνδυασμένοι παράγοντες έχουν επηρεάσει το χρονοδιάγραμμα ανάπτυξής μας περισσότερο από ό,τι περιμέναμε αρχικά.

[...] Αν και ελπίζαμε να σας παρουσιάσουμε ένα special lanch, παράλληλα με την εκδήλωση του Halloween, η πολυπλοκότητα των σημερινών προκλήσεών μας σημαίνει ότι χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την πρόοδό μας και θα παρέχουμε μια αναθεωρημένη ημερομηνία κυκλοφορίας μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες να μοιραστούμε. Εργαζόμαστε επιμελώς για να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπο αυτής της καθυστέρησης και θέλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη για τη συνεχή υποστήριξή σας.

Υποσχόμαστε πως όταν το Phasmophobia φτάσει στις κονσόλες, θα αξίζει την αναμονή."

Λέτε να μη προλάβει καν το 2023; Αυτή είναι η μοναδική phobia των ενδιαφερόμενων. Με τόσα κακά launches, από τεχνικής άποψης, τα delays πλέον οριακά αποτελούν χαρμόσυνη είδηση.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.