ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σε δύο μέρη θα έρθει το Lost Records: Bloom & Rage της DON’T NOD

Αναμνήσεις που (δεν) θέλουμε να θυμόμαστε!

Μολονότι δέχθηκε ένα μικρό "σπρώξιμο" για τη νέα χρονιά, για να δώσει χώρο να λάμψει στο video game "ξαδερφάκι" του, το Lost Records: Bloom & Rage εξακολουθεί να φαίνεται ένα αρκετά σημαντικό project για την DON'T NOD, που συνεχίζει να βρίσκεται στα νερά της αλλά με ένα εντελώς νέο θέμα.

Στο gameplay trailer του παιχνιδιού που παρακολουθήσαμε στην Gamescom ONL παρατηρούμε τα πάντα μέσα από τα μάτια της Swann, και στη μεγαλύτερη διάρκειά του γινόμαστε μάρτυρες στιγμών του 1995, όταν αυτή συναναστρεφόταν με την παρέα της και ζούσαν ξέγνοιαστα χρόνια. Δεν θα ήταν, όμως, παιχνίδι της DON'T NOD αν δεν υπήρχε κάποια ανεξήγητη επιπλοκή σε όλα αυτά, και αυτό που καταλαβαίνουμε από το trailer είναι πως όσα θα διερευνήσει ή οι μνήμες στις οποίες θα ανατρέξει η Swann 27 χρόνια αργότερα (το 2022) θα τη φέρουν σε πολύ δύσκολη κατάσταση.

Σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι φαίνεται να παίζει η βιντεοκάμερά της, μέσα από την οποία θα αποθανατίζουμε (μάλλον) τα σημαντικά γεγονότα του τότε, ώστε να χρησιμοποιούνται κάθε φορά που το gameplay επιστρέφει στο τώρα. Φυσικά, οι δημιουργοί του Life Is Strange βασίζονται για άλλη μία φορά σε ένα σύστημα αποφάσεων, το οποίο επηρεάζει τόσο τη σχέση μας με τους NPCs, όσο και την εξέλιξη του παιχνιδιού και την έκβασή του.

Επίσης σε απόλυτη συμφωνία με τις μέχρι τώρα δημιουργίες της DON'T NOD, το Lost Records: Bloom & Rage θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη, με το πρώτο να καταφθάνει στις 18 Φεβρουαρίου του 2025 και το δεύτερο να κυκλοφορεί στις 18 Μαρτίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.