ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σε δύο πραγματικότητες το gameplay του Life Is Strange: Double Exposure

Κάτι δεν πάει καλά με τη Max..

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του παιχνιδιού και την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του στο Xbox Games Showcase, το Life Is Strange: Double Exposure επανεμφανίζεται δείχνοντάς μας καθαρό gameplay περιεχόμενο, βγαλμένο (μάλλον) από κάποια από τις εναρκτήριες στιγμές του παιχνιδιού. Το βίντεο αυτό είναι αρκετό για να καταλάβουμε τόσο τι συμβαίνει και η Max ξεκινά τη μυστηριώδη της περιπέτεια, όπως και γιατί το παιχνίδι έχει αυτό τον τίτλο.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο και μας εξηγούν και οι devs της Deck Nine, η αρκετά μεγαλωμένη Max σπουδάζει φωτογραφία στο Caledon University και στο βίντεο τη βλέπουμε να αράζει σε μία σκεπή των εγκαταστάσεών του με τους φίλους της Moses και Safi. Σε αυτό που μεσολαβεί της μεγάλης ανατροπής η Max ενεργεί σε διαλόγους που καθορίζουν την έκβαση της ιστορίας, όπως σε κάθε Life Is Strange. Λίγες στιγμές αργότερα στο χιονισμένο αυτό τοπίο βρίσκει τη Safi, που είχε ξαποστάσει για να μιλήσει στο κινητό της, νεκρή, δολοφονημένη για την ακρίβεια και εκεί ξεκινά το μυστήριο. Η Max προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τις time-bending δυνάμεις της μετά από πολύ καιρό και αντί να γυρίσει τον χρόνο πίσω, τελικά ξεκλειδώνει μία άλλη πραγματικότητα όπου η Safi είναι ακόμα ζωντανή, αλλά όλα φαίνεται να οδηγούν στο ότι εξακολουθεί να κινδυνεύει. Απ' όσο φαίνεται, θα παίζουμε και στα δύο timelines και η ιστορία θα αναδιπλώνεται πολλαπλώς. Αξιοσημείωτο πως το context που μας δίνεται δείχνει να σέβεται αμφότερα τα endings του πρώτου παιχνιδιού.

Το πόσο ευχάριστα ή δυσάρεστα (ή και τα δύο) θα εξελιχθεί η ιστορία στην προσπάθειά της να αποτρέψει κάτι που δείχνεται αναπόφευκτο θα το μάθουμε κατά την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 29 Οκτωβρίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.