ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σε early access μορφή αναμένεται να κυκλοφορήσει το Skate μέσα στο 2025

Κάντε εγγραφή από τώρα.

Η επιστροφή του γνωστού και αγαπητού franchise Skate της EA είναι ολοένα και πιο κοντά, με τις πιο πρόσφατες ανακοινώσεις να αφορούν την περίοδο κυκλοφορίας του νέου παιχνιδιού της σειράς. Σύμφωνα λοιπόν με την EA, το Skate που αναπτύσσεται από την Full Circle πρόκειται να κυκλοφορήσει σε μορφή early access μέσα στο 2025.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στο Skate πραγματοποιούνται playtests για πάνω από ένα χρόνο στα PC, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης τα playtests για κονσόλες αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2024. 

Όσοι παίκτες επιθυμούν να επιστρέψουν και να δουν μία πιο φρέσκια ματιά της σειράς, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω του Skate Insider, για να συμμετάσχουν ενδεχομένως στην early access έκδοση του παιχνιδιού.

Το Skate ανακοινώθηκε αναπάντεχα τον Ιούνιο του 2020, με το κοινό να ενθουσιάζεται αρκετά με την επιστροφή της θρυλικής σειράς που αφορά το skate. Πρόκειται πάντως για το πρώτο παιχνίδι που λανσάρει η Full Circle, ένα στούντιο της EA με έδρα το Βανκούβερ, ενώ γνωρίζουμε επίσης πως το Skate θα κυκλοφορήσει σε PC, PlayStation και Xbox, διαθέτοντας λειτουργίες όπως cross-play και cross-progression ανάμεσα σε αυτές τις πλατφόρμες.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.