ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σε λίγες ώρες η FromSoftware θα μας δείξει το Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Πρώτο τρέιλερ για το DLC στα 2α γενέθλιά του!

Μας έσκασε το στούντιο πίσω από το Game of the Year του 2022, όμως έστω και δύο χρόνια (ακριβώς) μετά την κυκλοφορία του Elden Ring ήρθε η ώρα να δούμε κανονικά πλάνα του επερχόμενου expansion του, που τόσο καιρό γνωρίζουμε και καθόλου δεν έχουμε δει. Σήμερα στις 17:00 θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε ένα livestream με το gameplay reveal του Shadow of the Erdtree DLC για το Elden Ring, ώστε να μάθουμε με ποιον τρόπο θα επεκταθεί το περιεχόμενο του πιο διακεκριμένου βιντεοπαιχνιδιού όλης της ιστορίας. Εννοείται πως το hype meter βρίσκεται άνω της στρατόσφαιρας και δεν μπορούμε παρά να ελπίζουμε και στο να μάθουμε το πότε αυτό θα κυκλοφορήσει.

Ο αξιόπιστος ρεπόρτερ billbil-kun υποστηρίζει στο κείμενό του ότι υπάρχει νέα GOTY έκδοση για το Elden Ring που αναμένεται να λανσαριστεί στην Ευρώπη στις 21 Ιουνίου, πράγμα που τον οδηγεί στην υπόθεση ότι η κυκλοφορία αυτής της υπερπλήρους βερζιόν θα συμπέφτει και με την ανεξάρτητη κυκλοφορία του Shadow of the Erdtree για αυτούς που έχουν ήδη στην κατοχή τους το base game. 

Δεν χρειάζεται όμως να ξεκινήσουμε άλλον κύκλο εικασιών, αφού σε λίγες ώρες θα ξέρουμε τι πραγματικά ισχύει. Παρακάτω το YouTube link στο οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε το gameplay reveal: 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.