ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σε ρυθμούς UEFA EURO 2024 κινείται το FC 24

Σε λίγες ώρες αρχίζει η γιορτή του διεθνούς ποδοσφαίρου!

Το επόμενο ΣΚ θα ξεκινήσει η πραγματική ποδοσφαιρική διοργάνωση του UEFA EURO 2024, με τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες να βγαίνουν στα γήπεδα της Γερμανίας για να διεκδικήσουν το τρόπαιο που πριν 20 χρόνια σήκωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης και το "πειρατικό" του Otto Rehhagel. Αυτή η υπέροχη εκδήλωση δεν θα μπορούσε παρά να επηρεάσει με τον τρόπο της, δηλαδή με νέο περιεχόμενο, και το ποδοσφαιράκι FC 24, με την EA Sports να έχει ετοιμάσει πολλά δρώμενα εν όψει του event, το οποίο ξεκινά την Πέμπτη 6 Ιουνίου.

Εννοείται πως το EURO 2024 θα έχει το δικό του ανεξάρτητο mode εντός του FC 24, για να παίξετε τόσο offline όσο και online, αφού δεν το συζητάμε πως και το Ultimate Team θα βομβαρδιστεί από θεματικές κάρτες παικτών στα διεθνή τους χρώματα. Το νέο update θα φέρει και ανανεωμένα ρόστερ και εμφανίσεις όλων των ομάδων που έχουν προκριθεί στο EURO 2024, ενώ όσοι παίζουν Ultimate Team και συνδεθούν αυτές τις μέρες θα λάβουν και μία δωρεάν κάρτα κάποιου από τους ambassadors, δηλαδή των Morata (Ισπανία), Dembélé (Γαλλία), Jota (Πορτογαλία), Chiesa (Ιταλία), Wirtz (Γερμανία) και van Dijk (Ολλανδία).

Έφτασε, λοιπόν, αυτή η φάση του χρόνου, όταν αφήνουμε προσωρινά στην άκρη τους μεγάλους συλλόγους και μπαίνουμε στο γήπεδο με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των καλύτερων ευρωπαίων ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.