ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σε τριλογία στοχεύει η IO Interactive με τα παιχνίδια James Bond

Το δικό της "Project 007" θα είναι origin story!

Ο επικεφαλής της ομάδας που μας χαρίζει εδώ και χρόνια όλα τα Hitman μίλησε στο IGN για το επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι που ετοιμάζει η IO Interactive, που από το 2020 γνωρίζουμε πως θα είναι ένα James Bond game.

Μέσω του "Project 007" η IO θα μας συστήσει σε έναν νέο Bond, παρακολουθώντας την ανάδειξή του στον παγκοσμίου φήμης κατάσκοπο, αξιοποιώντας όλα όσα έχει μάθει και δοκιμάσει το στούντιο με τα Hitman και τον Agent 47. Μάλιστα υποστηρίζει πως οι κάτοχοι του IP ήταν διστακτικοί στο να αδειοδοτήσουν ένα νέο παιχνίδι με τον Bond, αλλά η εμπειρία της IO με κάτι τόσο παρόμοιο είναι αυτή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για το γεγονός ότι προχώρησαν σε συμφωνία. Παρ' όλα αυτά, το "Project 007" είναι σε όλα τα τμήματά του αυτο-χρηματοδοτούμενο.

Ίσως το πιο ενδιαφέρον, όμως, από αυτά που δήλωσε ο Hakan Abrak είναι το πόσο μπροστά κοιτά αυτός και η ομάδα του σε αυτή τη νέα τους προσπάθεια:

"[...] Αυτό που είναι συναρπαστικό σε αυτό το έργο είναι ότι πρόκειται να φτιάξουμε μια πρωτότυπη ιστορία. Άρα δεν είναι gamification μίας ταινίας. Ξεκινά και γίνεται ιστορία, ελπίζουμε για μια μεγάλη τριλογία στο μέλλον. Και εξίσου σημαντικό και συναρπαστικό είναι ότι έχουμε έναν νέο Bond. Είναι ένας Bond που δημιουργήσαμε από το μηδέν για τους παίκτες. Είναι εξαιρετικά συναρπαστικό με όλη την παράδοση και όλη την ιστορία που υπάρχει το να δουλέψουμε μαζί σε αυτό, μαζί με την οικογένεια της δημιουργίας ενός νεαρού Bond για τους παίκτες. Ένας Bond που οι παίκτες μπορούν να αποκαλούν δικό τους και να μεγαλώσουν μαζί του."

Ο CEO του δανέζικου στούντιο δεσμεύτηκε να μας αποκαλύψει, μαζί με την ομάδα του, περισσότερα για "Project 007" σχετικά σύντομα, κάτι που δεν μας προκαλεί εντύπωση αφού έχει περάσει μία 4ετία από το πρώτο reveal. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.