ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Παίξτε τέσσερα ολντσκουλάδικα SEGA Genesis games με Nintendo Switch Online

Χαστούκεν.

Τα τέσσερα παιχνίδια SEGA Genesis που διατίθενται σε αυτό το πακέτο είναι το Street Fighter II: Special Champion Edition, το Kid Chameleon, το Flicky και το Pulseman. Πιστεύω ότι όλοι ξέρουμε τι περίπου να περιμένουμε από το Street Fighter II. Όσον αφορά στους άλλους τίτλους, ομολογώ πως μόλις τους ανακάλυψα.

Το Flicky είναι μια side-scrolling περιπέτεια με πρωταγωνίστρια ένα μπλε πετούμενο (λαϊκιστί «πουλί»_ που πρέπει να προστατεύσει τους νεοσσούς του από την Tiger the Cat (λαϊκιστί, την Τίγρη τη Γάτα). Fun Fact, η Flicky(;) αργότερα εμφανίστηκε στο πολυαγαπημένο Sonic the Hedgehog.

Το Pulseman, που αναπτύχθηκε από την Game Freak και δημοσιεύτηκε από τη SEGA, μας βάζει στο ρόλο του ομώνυμου Pulseman, του οποίου η αποστολή είναι να σταματήσει την κυβερνοτρομοκρατία που εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο από τον τρελό Doc Waruyama. Ακούγεται πολύ σαν το Mega-Man;

{youtube}z_oWkNienwo{/youtube}

Το Street Fighter II: Special Champion`s Edition είναι ένα κλασικό arcade fighter, που κυκλοφόρησε από την Capcom το 1993. Το παιχνίδι διαθέτει έναν κατάλογο χαρακτήρων, καθένας με το δικό του μοναδικό στυλ μάχης και ειδικές κινήσεις, και επιτρέπει στους παίκτες να ανταγωνίζονται μεταξύ τους ή ενάντια στον υπολογιστή σε διάφορα game modes. Το Special Champion Edition είναι μια ενημερωμένη έκδοση του αρχικού παιχνιδιού Street Fighter II, η οποία διαθέτει πρόσθετους χαρακτήρες, κινήσεις και modes, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή για τους θαυμαστές της σειράς.

Τέλος, το Kid Chameleon είναι ένα side-scroller όπου παίζετε ως ο ομώνυμος χαρακτήρας, Kid Chameleon. Aναπτύχθηκε και δημοσιεύτηκε από τη Sega για την κονσόλα Sega Genesis το 1992 και περιέχει ποικιλία επιπέδων και προκλήσεων, με τον παίκτη να μπαίνει σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας για να σώσει διάφορους χαρακτήρες και να νικήσει το τελικό boss, Heady Metal. Το Kid Chameleon είναι γνωστό για τo ευφάνταστο level design του.

Αν σας ενδιαφέρει να παίξετε κάποιο από αυτά τα παιχνίδια, θα χρειαστείτε ενεργή συνδρομή τόσο στο Nintendo Switch Online όσο και στο NSO Expansion Pack.

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88