ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κλείνουν οι servers του Lemnis Gate

Δεν άντεξε ούτε δύο χρόνια...

Είναι η χρονιά των server shutdowns από ό,τι φαίνεται, εφόσον μάθαμε για έναν ακόμη τίτλο που σύντομα θα αποσυρθεί από τα ψηφιακά καταστήματα και θα κλείσει τις υπηρεσίες του. Ο λόγος για το Lemnis Gate, ένα διαδικτυακό FPS που πρωτολανσαρίστηκε σε PC και κονσόλες τον Σεπτέμβριο του 2021, είχε μπει από νωρίς στο Game Pass και τελικά δεν θα προλάβει να συμπληρώσει καν τα δεύτερα γενέθλιά του. Όπως αποκάλυψαν οι δημιουργοί του, στις 11 Απριλίου το παιχνίδι θα αφαιρεθεί από τα digial stores των Steam, PSN και Xbox, ενώ θα ακολουθήσει η οριστική διαγραφή των servers του μετά από δύο μήνες, στις 11 Ιουλίου.

Κακή εξέλιξη για τον πρώτο τίτλο του αναδιαμορφωμένου publishing brand της Frontier, η οποία έβγαλε από κοινού την εξής ανακοίνωση μαζί με τη Ratloop Games Canada που ανέπτυξε το παιχνίδι:

"Προς την κοινότητα του Lemnis Gate, 

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξη του Lemnis Game, που μας ακολουθήσατε σε πολλούς απίθανους γύρους στη λούπα. Έχουμε πραγματικά αγαπήσει το να βλέπουμε το πάθος σας για το παιχνίδι, τις ψαγμένες στρατηγικές που δημιουργήσατε και πώς "αγκαλιάσατε" αυτή την καινοτόμα αλλαγή στην κατηγορία των FPS.

Το Lemnis Gate ήταν ένα φιλόδοξο project που είχαμε την τιμή να φέρουμε μαζί στη ζωή, οπότε σας μεταφέρουμε αυτά τα νέα λύπη.

Από τις 11 Απριλίου του 2023 το Lemnis Gate θα πάψει να είναι προς πώληση σε όλες τις πλατφόρμες. Παρ` όλα αυτά, θα κρατήσουμε τους multiplayer servers του online ώστε να συνεχίσετε να μπαίνετε στη λούπα μέχρι τις 11 Ιουλίου, όταν και θα κλείσουν. Οι παίκτες από κονσόλα θα εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στο τοπικό multiplayer και τα training modes, όμως οι PC παίκτες δεν θα μπορούν να παίξουν από εκείνο το σημείο και ύστερα.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για ακόμα μία φορά για την υποστήριξή σας και που μας συνοδεύσατε σε αυτό το ταξίδι."

Αν, λοιπόν, βρισκόσασταν ανάμεσα σε αυτούς που έπαιζαν μέχρι σήμερα το παιχνίδι ή που σκόπευαν να το αγοράσουν έχετε υπόψιν σας πως το απομένουν μόλις τέσσερις μήνες ζωής.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88