ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Κλείνουν οι servers του MultiVersus μέχρι την πλήρη κυκλοφορία

Αρχές του 2024 υπολογίζεται το 1.0 launch.

Το MultiVersus κατάφερε κατά την κυκλοφορία του να ξαφνιάσει ευχάριστα αρκετούς gamers που επιζητούσαν ένα τίμιο υποκατάστατο του Super Smash Bros. και σε κονσόλες πέραν του Switch. Το παιχνίδι της Warner Bros. Games μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έφτασε τους 20 εκ. παίκτες, χτίζοντας μία γερή βάση χρηστών.

Σήμερα η Player First Games, μαζί με την Warner Bros. Games, εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημερώνουν τους παίκτες πως η open beta που βρίσκεται μέχρι και σήμερα το παιχνίδι θα κλείσει στις 25 Ιουνίου του 2023. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι servers του MultiVersus να τεθούν εκτός λειτουργίας για τουλάχιστον 6 μήνες, μέχρι τη στιγμή που θα ξανανοίξουν για την επίσημη κυκλοφορίας του, στις αρχές του 2024. Με τους servers να είναι εκτός, δεν θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε καμία λειτουργία η οποία απαιτεί τη χρήση του διαδικτύου, με τη μόνη πρόσβαση που θα συνεχίσει να υφίσταται να αφορά λειτουργίες όπως local matches και training room.

"Η open beta αποτέλεσε πολύ σημαντική ευκαιρία εκμάθησης για εμάς και έγινε σκαλοπάτι για την επόμενη φάση του MultiVersus. Γνωρίζουμε πως υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε. Ως αποτέλεσμα, πλέον γνωρίζουμε πολύ καλύτερα τα σημεία που θα χρειαστεί να εστιάσουμε, συγκεκριμένα πρέπει να επικεντρωθούμε στον ρυθμό περιεχομένου, με νέους χαρακτήρες, πίστες και modes. Με αυτό τον τρόπο θα δώσουμε περισσότερους τρόπους να απολαύσετε το παιχνίδι, μαζί με ένα νέο ενημερωμένο netcode και καλύτερο matchmaking», ήταν μερικές από τις δηλώσεις του Tony Huynh, director του MultiVersus.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόοδος που έχετε κάνει έως τώρα στο παιχνίδι, θα μεταφερθεί αυτούσια και στην κανονική έκδοση του παιχνιδιού, όταν αυτή κυκλοφορήσει.

Φαίνεται πως το διάσημο free-to-play platform fighter της Warner Bros. Games θα κάνει ένα βήμα πίσω, για να επιστρέψει πλουσιότερο και βελτιωμένο στις αρχές του 2024. Παρόλα αυτά, δεν κρύβουμε πως αυτό το διάστημα που θα παραμείνει κλειστό δεν είναι και λίγο, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες στην πορεία του παιχνιδιού, εφόσον πολλοί παίκτες έχουν ήδη επενδύσει χρήματα σε αυτό. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και ότι γίνεται να έχει μόνο θετικές συνέπειες.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88