ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Στο Ιράκ το setting του επόμενου Assassin`s Creed

Δια στόματος Jason Schreier.

Μερικοί έχουν μπερδέψει τους leakers με την.. βούρτσα και ξεχνούν πως λίγοι είναι αυτοί που αναπαράγουν έγκυρες φήμες στην gaming βιομηχανία. Εχθές το πρωί ο content creator ACG, κατά κόσμον Jeremy Penter, τουίταρε λακωνικά αναφέροντας πως "το επόμενο Assassin`s Creed θα σχετίζεται με τους Αζτέκους". Φυσικά, τα βλέμματα της βιομηχανίας στράφηκαν πάνω στη δήλωσή του και πολλοί θεώρησαν πως υπάρχει κάποια έγκυρη πηγή πίσω από τις εικασίες του. Εν τέλει, τη φωτιά ήρθε να σβήσει ο Jason Schreier, ο λόγος του οποίου έχει καταντήσει ευαγγέλιο όταν αναφερόμαστε σε διαρροές και αποκλειστικές πληροφορίες.

Απαντώντας στο σχετικό subforum του Reddit, ο Schreier ακύρωσε την εγκυρότητα της παραπάνω φήμης, επιστρέφοντας στα όσα μας είχε πει τον περασμένο Φλεβάρη, με μια σταλιά παραπάνω πληροφορίες: "Το επόμενο AC είναι το Rift και λαμβάνει χώρα στη Βαγδάτη. Ύστερα θα είναι το AC Infinity και ενώ αυτό θα περιλαμβάνει μερικά διαφορετικά games/εμπειρίες/biomes/οπωσδήποτε θέλετε να το πείτε, άκουσα για τα κύρια δύο και κανένα τους δεν αφορούσε τους Αζτέκους". 

Αν μας ρωτάτε, ποντάρουμε τα πορτοφόλια μας στους δικούς του ισχυρισμούς έναντι αυτών του ACG, δεδομένου του ότι ο τελευταίος δεν είναι καν insider. Ο Schreier συνεχίζει να υποστηρίζει πως πρωταγωνιστής του μικρότερου αυτού project θα είναι ο Basim και πως θα έχει πολύ πιο έντονη έμφαση στο Stealth. Τον Σεπτέμβριο, εν όψει Ubisoft Forward και εορτασμών για τα 15 χρόνια, πολύ πιθανό να δούμε και επίσημα το Assassin`s Creed Rift να αποκαλύπτεται.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88