ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Φήμη: Τα Returnal και Sackboy έρχονται στα PC

Raytracing.

Συνεχίζοντας τις κυκλοφορίες των παιχνιδιών της στο PC, η Sony φαίνεται να είναι ευχαριστημένη με την επέκταση της στο Steam, καθώς στο πιο πρόσφατο State of Play ανακοίνωσε πως τα Spider-Man και Spider-Man: Miles Morales έρχονται στο PC. Δεν περιμέναμε να ξανακούσουμε τόσο σύντομα για ένα ακόμη PC port, όμως χάρη σε ένα leak φαίνεται πως έχουμε όχι ένα, αλλά δύο.

Μια διαρροή στο Reddit από τον χρήστη “glockpopp” παρουσιάζει τις ρυθμίσεις στο PC για τα Returnal και Sackboy: A Big Adventure. Συγκεκριμένα, τα screenshots δείχνουν πως το Returnal θα έχει και raytracing στο PC, κάτι που έλειπε από την PS5 έκδοση, και όντας ένα γρήγορο shooter παιχνίδι, σίγουρα θα επωφεληθεί από τη χρήση ποντικιού και πληκτρολογίου, χάνοντας όμως το εξαιρετικό haptic feedback του DualSense. Πολλοί χρήστες του Twitter έχουν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για τη γνησιότητα των εικόνων, ιδιαίτερα του Sackboy, όμως με την Sony να μην έχει προβεί σε δηλώσεις, μόνο ο χρόνος θα αποδείξει αν θα έχουμε δύο ακόμα PC ports στο κοντινό μέλλον.

Πηγή: Twitter

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88