ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Shattered Space: Το πρώτο DLC του Starfield κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου

Ενώ μόλις προστέθηκε το πρώτο αμάξι στο παιχνίδι!

Μπορεί να γνωρίζαμε πως το επερχόμενο DLC του Starfield, Shattered Space, διαθέτει μία πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα και αισθητική, όμως μέχρι και εχθές δεν γνωρίζαμε το πότε θα γίνει διαθέσιμο για να το εξερευνήσουμε. 

Η επέκταση της ιστορίας του Starfield θα κυκλοφορήσει τελικά στις 30 Σεπτεμβρίου, σε έναν μήνα που είναι αρκετά πηγμένος από releases, ενώ από όσα γνωρίζουμε, στο πρώτο DLC του πρόσφατου παιχνιδιού της Bethesda θα έχουμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε και να γνωρίσουμε την περιοχή του House Va'ruun. 

Σύμφωνα με τον director του παιχνιδιού, Todd Howard, το Shattered Space θα θυμίζει αρκετά ως προς το εύρος του το DLC του Fallout 4 με ονομασία Harbor. Επιπλέον, ο Howard δήλωσε πρόσφατα πως θα ήθελε να πραγματοποιούνται ετήσια expansion packs για το Starfield, με το Starborn να φημολογείται πως είναι το αμέσως επόμενο DLC, αφού τον Ιούλιο ανακαλύφθηκε πως έχουν κατοχυρωθεί τα trademarks από την Bethesda.

Τέλος, στο τελευταίο update του Starfield προστέθηκε και το REV-8, ένα όχημα που βοηθάει στην μείωση των αποστάσεων κατά την εξερεύνηση ενός πλανήτη, ενώ το ίδιο δείχνει ικανό να αιωρηθεί για λίγη ώρα, διαθέτοντας επίσης και ένα ισχυρό και σύστημα ρουκετών. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.