ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Sherlock Holmes: The Awakened Remake

The game is afoot 11 Απριλίου!

Κάλεσμα σε όλους τους εν δυνάμει ντετέκτιβ και φανς του διάσημου Σέρλοκ Χολμς κάνει η ουκρανική Frogwares, δίνοντας μας το release date του νέου πονήματός της (εν μεσώ πόλεμου), με τον εριστικό και στα όρια του sociopath χαρακτήρα του Sir Arthur Conan Doyle. Έχοντας κυκλοφορήσει πολλά παιχνίδια με πρωταγωνιστή τον Σέρλοκ - όλα point & click adventures πλην του Sherlock Holmes Chapter One - έρχεται το remake ενός τίτλου από το παρελθόν (και για έμενα από τους πιο ιδιαίτερους), του The Awakened.

{youtube}wV0Dmvxjld4{/youtube}

To The Awakened φέρνει τον Sherlock Holmes για πρώτη φορά αντιμέτωπο με έναν μη ανθρώπινο εχθρό και συγκεκριμένα με τον τρόμο της μυθολογίας του H.P. Lovecraft. Στην πορεία, οι παίκτες πρέπει να ανακαλύψουν στοιχεία και να ερευνήσουν εξαφανίσεις στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, που συνδέονται με μια μυστηριώδη αίρεση στην Ελβετία, η οποία ετοιμάζεται να αναστήσει τον The One σε ένα ελβετικό ψυχιατρείο. Όπως συμβαίνει σε πολλά παιχνίδια εμπνευσμένα από τον Cthulhu, η detective λογική στο gameplay είναι κύριο συστατικό. Με αυτό το remake η Frogwares θα προσπαθήσει όχι μόνο να μετατρέψει την αρχική περιπέτεια point & click σε μια τρισδιάστατη περιπέτεια, αλλά θα περιλαμβάνει επίσης ένα αναθεωρημένο σενάριο, μια διευρυμένη ιστορία, πολυάριθμες side αποστολές και νέους μηχανισμούς αποκλειστικά για αυτό το "νέο" παιχνίδι. Για τη δημιουργία του είχε και μία πάρα πολύ επιτυχημένη καμπάνια στο Kickstarter, που πρακτικά έκανε εφικτή την ολοκλήρωσή του.

Ελπίζουμε σε μια ανώτερη εμπειρία από το Chapter One που γενικά έλαβε μέτριες κριτικές και ευχόμαστε να επιστρέψει στο adventure στοιχείο των γρίφων του original my dear Watsons. Η περιπέτεια μυστηρίου Sherlock Holmes: The Awakened remake θα κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου σε PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88