ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Super Mario: Ο Miyamoto μας προετοιμάζει για αποκάλυψη νέου παιχνιδιού

It`s been 84 years...

Πάνε 6 χρονιά από την κυκλοφορία του τελευταίου ολοκαίνουργιου mainline παιχνιδιού Super Mario και με τον αγαπημένο μας υδραυλικό να είναι ξανά στο προσκήνιο, λόγω της επερχόμενης ταινίας The Super Mario Bros. Movie, ο Shigeru Miyamoto έρχεται να μας προϊδεάσει για κάποια μελλοντική ανακοίνωση. Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Ιάπωνας δημιουργός ρωτήθηκε για το ποτέ θα κυκλοφορήσει το επόμενο Super Mario game, με τον ίδιο να απαντά γελώντας: "Δεν μπορώ να πω τίποτα εκ των προτέρων, αλλά έχουμε Nintendo Directs κάθε δύο ή τρεις μήνες, οπότε παρακαλώ να ανυπομονείτε για αυτά". 

Τα τελευταία 6 χρονιά και μετά από αμέτρητα ports/remasters παλιότερων τίτλων οι fans, αναμεσά τους και εμείς, "διψούν" για κάτι νέο και με την συγκεκριμένη δήλωση ανυπομονούμε για το επόμενο Nintendo Direct, στο οποίο ίσως πραγματοποιηθεί η πολυπόθητη αποκάλυψη του νέου αυτού project, εφόσον φαίνεται δεδομένο πως υπάρχει και πιθανότατα είναι κοντά.

Παρακάτω θα βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Shigeru Miyamoto:

{youtube}-q62SLpZgTc{/youtube}

Πηγή: VGC

Βασίλης Τουρλίδας's Avatar

Βασίλης Τουρλίδας

Ερωτευμένος με τα video games από όταν πρωτοέπιασα στα χέρια μου ένα Game Boy Advance SP, παρέα με ένα copy του Pokémon Leaf Green.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88