ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Hogwarts Legacy: Πετάξτε με σκούπες και ρίξτε κατάρες

Νέο gameplay showcase από την Avalanche.

Η Avalanche Software πραγματοποίησε ένα showcase του Hogwarts Legacy με πολλά νέα στοιχεία και gameplay. Η σχεδόν 35λεπτη παρουσίαση, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, περιλαμβάνει πληροφορίες από τον director του παιχνιδιού Alan Tew, τον designer Mekenzy Toner, τον υπεύθυνο κοινότητας Chandler Wood και τον καλεσμένο οικοδεσπότη της κοινότητας Ben Snow.

{youtube}WS4qPq20aVo{/youtube}

Εκτός από το ότι προσφέρει μια ματιά στην πτήση με το αγαπημένο σκουπόξυλο και τον hippogriff, που θα είναι είναι διαθέσιμος μόνο για όσους προ-παραγγείλουν τον τίτλο. Τουλάχιστον σε αυτό το trailer δεν εντυπωσιάζει, αφού η σκούπα είναι λίγο άκαμπτη και αν πετάξεις πολύ ψηλά, το σκουπόξυλό σου καταλήγει να  "κουράζεται". Όσο πιο χαμηλά πετάς, τόσο καλύτερο stamina διατηρείς και, για να είμαι ειλικρινής, μοιάζει περίεργος μηχανισμός, αλλά θα δούμε στο άμεσο μέλλον και ευελπιστώ σε βελτίωση μέχρι το release. Το κομμάτι του κόσμου είναι κλασσικό open world με όλα τα θετικά και αρνητικά που μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η Dark Arts Battle Arena που περιλαμβάνεται στις συλλεκτικές και Deluxe εκδόσεις του παιχνιδιού, όπου οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν τις Unforgiveable Curses χωρίς να χρειάζεται να τις κερδίσουν. Στο franchise του Harry Potter, οι Unforgiveable Curses (Ασυγχώρητες Κατάρες) εισάγονται στο τρίτο βιβλίο, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. Στο σύμπαν του Harry Potter η χρήση αυτών των καταρών, εκτός από πολύ σπάνιες περιπτώσεις, οδηγεί σε ποινή φυλάκισης. Λέγεται επίσης στα βιβλία ότι κάποιος που χρησιμοποιεί τη φονική κατάρα (Avada Kedavra) του αφαιρείται ένα κομμάτι της ψυχής του. Πιστό στο βιβλίο και την ταινία, το Avada Kedavra σκοτώνει αμέσως τον εχθρό ό,τι κι αν συμβεί. Για να εξισορροπηθεί αυτή η ισχυρή ικανότητα, το ξόρκι έχει εξαιρετικά μεγάλο cooling time προτού μπορέσει να χρησιμοποιηθεί ξανά.

Το showcase προσέφερε επίσης μια εισαγωγή στο Room of Requirement, το οποίο περιγράφεται ως "το σπίτι σας μέσα στο Hogwarts, ένας εξατομικευμένος χώρος που έχει στην πραγματικότητα και κάποια χρησιμότητα, όπου μπορείτε να παρασκευάζετε και να καλλιεργείτε πράγματα και επίσης να φροντίζετε κάποια θηρία". Είμαστε στην αναμονή λοιπόν για το τι ιστορία θα έχει το παιχνίδι έτσι ώστε να βγάλουμε πιο ολοκληρωμένα συμπεράσματα.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88