ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Νέο logo για την SIE Bend Studio και πληροφορίες για το επόμενο game τους

Νέα εποχή για τους δημιουργούς του Days Gone.

Τον εορτασμό ενός νέου λογοτύπου πραγματοποίησε εχθές η SIE Bend Studio, η ομάδα που μας έδωσε πολλά PlayStation games όπως το Syphon Filter και πιο πρόσφατα το Days Gone. Το νέο logo αντιστοιχεί στις βουνοπλαγιές του Όρεγκον, το μέρος στο οποίο έχει τα γραφεία της η Bend και είναι εξίσου minimal με το προηγούμενο. Δεν υπάρχει κάποια μεγάλη είδηση στο logo αυτό καθαυτό, αλλά στο τέλος του εορταστικού άρθρου που ανέβηκε στο PS Blog γίνεται αναφορά στο επόμενο project της εταιρείας.

{youtube}UIalRjO6MYo{/youtube}

Γνωρίζαμε πως έχουν βάλει μπρος για ένα νέο IP, όμως μέσα από τα λόγια του Kevin McAllister μαθαίνουμε πως θα είναι ένας open world τίτλος, βασισμένος στα συστήματα του Days Gone, αλλά με έναν ολοκαίνουριο κόσμο τον οποίο ελπίζουν πως θα απολαύσουμε. Αξιοσημείωτη η αναφορά στο ότι θα υπάρχει multiplayer κομμάτι, που δεν διευκρινίζεται αν θα είναι συνδεδεμένο με το single-player experience ή αν θα έχει το δικό του mode. Φυσικά, δεν μπορούν να δείξουν κάτι από αυτό ακόμη.

Προτείνουμε να διαβάσετε τη συνέντευξη που είχαμε με τον Jeff Ross, δημιουργό του Days Gone, που αν και έχει αποχωρήσει πια από την SIE Bend Studio, είχε ενδιαφέρουσα πράγματα να πει για το studio.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88