ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

SIFU: Κυκλοφορία σε Xbox και Steam μαζί με νέο mode

Οι "Arenas" καταφθάνουν το 2023.

Το Sifu θα δεχθεί ενα μείζον update το Μάρτιο, το οποίο θα εισάγει το νέο Arenas Mode. Με το νέο update θα συμπέσει και η κυκλοφορία του Sifu σε Xbox και Steam.

Το φανταστικό beat `em up της Sloclap κατάφερε να τραβήξει βλέμματα και βραβεία κατά τη διάρκεια του 2022. Μάλιστα, βρέθηκε υποψήφιο στα φετινά Game Awards, στις κατηγορίες Best Action Game, Best Indie και Best... Fighting Game; Να μου πείτε αν το Call of Duty είναι επίσης υποψήφιο για Best Action Game, τρέχα γύρευε. Συζήτηση για ένα άλλο άρθρο, ένα επεισόδιο Double Input ή τουλάχιστον ένα ουρλιαχτό πνιγμένο από την καταρρακτώδη βροχή.

{youtube}os7YfpUOoXM{/youtube}

H εταιρεία ανάπτυξης, Sloclap, δηλώνει: "Η επιτυχής ολοκλήρωση των Arenas θα ξεκλειδώσει σταδιακά μια τεράστια παρτίδα νέων modifiers, η οποία διπλασιάζει την ποσότητα του τρέχοντος παιχνιδιού και φέρνει κυρίως εναλλακτικές κινήσεις στην παλέτα Kung Fu του κύριου χαρακτήρα μας. Η ολοκλήρωση των νέων προκλήσεων Arenas θα ξεκλειδώσει επίσης νέες απάτες και αποκλειστικά νέα ρούχα."

Όπως αναφέραμε, το Sifu καταφθάνει σε Xbox και Steam, διατιθέμενο πλέον σε όλες τις πλατφόρμες, αν και η Sloclap δεν ξεκαθάρισε αν μιλά και για τις δύο γενιές κονσολών.

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88