ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σίγουρο το τρίτο (και τελευταίο) Star Wars Jedi παιχνίδι

Θα ολοκληρωθεί η ιστορία του Cal Kestis!

Δεν ήταν ποτέ μυστικό, είναι ευχάριστο ωστόσο να ακούμε την EA να επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά και εκ νέου πως θα υπάρξει sequel και για το Star Wars Jedi: Survivor. Κατά την ετήσια παρουσίαση της εταιρείας στους επενδυτές της, η Laura Miele, που προεδρεύει στην EA Entertaiment, υπογράμμισε πως "η Respawn εργάζεται σκληρά ώστε να φέρει στους παίκτες το τελευταίο κεφάλαιο αυτής της συναρπαστικής ιστορίας", αναφερόμενη στη συνέχεια που θεωρούταν δεδομένη για το arc του Cal Kestis.

Δεν είναι μόνη η ρητή αποδοχή από τον κόσμο και τους Star Wars fans που κατέστησε αναγκαίο το να δοθούν διαστάσεις τριλογίας στο Star Wars Jedi, αλλά συνυπολογίζεται φυσικά και το γεγονός ότι τα προηγούμενα δύο games (Jedi: Fallen Order και Jedi: Survivor) έχουν πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια αντίτυπα μαζί, όπως επίσης ειπώθηκε στο σχετικό οικονομικό meeting. Από σήμερα μάλιστα, το Star Wars Jedi: Survivor γίνεται διαθέσιμο και σε PS4/Xbox One, ανοίγοντας τον κόσμο του και στην προηγούμενη γενιά κονσολών/παικτών.

Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε και ίσως επηρεάσει την πορεία του τρίτου παιχνιδιού είναι πως θα στερηθεί των υπηρεσιών και της καθοδήγησης του Stig Asmussen, αφού ο director των δύο περασμένων installments δεν βρίσκεται πια στη Respawn.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.