ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Silent Hill 2: Το story trailer μας ταξιδεύει μία 20ετία πίσω

Σαν να πιάνει σιγά-σιγά το νόημα η Bloober Team!

Κατά 180o αντιστράφηκε το προαίσθημα πολλών νοσταλγών του αυθεντικού Silent Hill 2 εξαιτίας της νέας όψης του επερχόμενου remake! Πριν από λίγες ώρες οι Bloober Team και Konami κοινοποίησαν το story trailer του παιχνιδιού, το οποίο όχι μόνο δείχνει ένα πολύ πιο σουλουπωμένο δείγμα της δουλειάς τους, αλλά άγγιξε και τις ευαίσθητες χορδές των λάτρεων της original έκδοσης χάρις στη δομή του.

Το συγκεκριμένο βίντεο ακολουθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό τη σκηνοθεσία και τη σκηνογραφία της αντίστοιχης παρουσίασης του παλιού Silent Hill 2 στην E3 του 2001. Αυτό σημαίνει πως αρκετά από τα πλάνα, η μουσική και η ευρύτερη φοβιστική αύρα του επιστρέφουν με τον ίδιο σχεδόν τρόπο για τις ανάγκες διαφήμισης του συζητηθέντος remake. Όσοι θυμάστε σε τι αναφερόμαστε, θα ξαναδείτε τη Maria να απευθύνεται στον James - και έμμεσα σε εμάς τους παίχτες - πίσω από τα σίδερα, και τον κεντρικό πρωταγωνιστή να πρωτοβαδίζει στην ομιχλώδη περιοχή, αυτή τη φορά με γραφικά και gameplay από Unreal Engine 5.

Το ύφος και η τεχνική κατάσταση του story trailer άφησε - για πρώτη φορά - πολύ ευχάριστες εντυπώσεις στη Silent Hill κοινότητα, κάτι που αποδεικνύεται από το ότι το βίντεο έχει 97% likes, τη στιγμή που κάθε προηγούμενη εμφάνισή του αποτύγχανε να πιάσει έστω το 60%, αν όχι πολύ χαμηλότερα.

Ίσως τελικά η Bloober Team να έχει άσσους στου μανίκι της και να τους χρησιμοποιήσει περαιτέρω, εφόσον πλησιάζουμε στην παγκόσμια κυκλοφορία του Silent Hill 2 στις 8 Οκτωβρίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.