ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Silent Hill 2: Τουλάχιστον έναν χρόνο exclusive στο PS5 το remake

Βαδίζει στα χνάρια αποκλειστικότητας του original τίτλου!

Ακριβώς όπως είχε συμβεί με το παλιό Silent Hill 2, ως προς το exclusivitiy και όχι το χρονικό διάστημα, το remake που ετοιμάζει η Bloober Team θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο για PC και PlayStation (PS5). Κατά την αποκάλυψη του παιχνιδιού είχαμε παρατηρήσει μία υπο-σημείωση, η οποία ανέγραφε ότι το "νέο" Silent Hill 2 θα είναι console exclusive του PS5 για 12 μήνες μετά την κυκλοφορία του. Αυτό πλέον επιβεβαιώθηκε και διευκρινίστηκε και με υπαρκτές ημερομηνίες πια, αφού στο νεότερο "Immersion" trailer του παιχνιδιού ξεκαθαρίζεται ότι θα διατίθεται μόνο στο PS5, πάντα από άποψη κονσολών, μέχρι τις 8 Οκτωβρίου του 2025, ακριβώς έναν χρόνο μετά το πρώτο launch.

Όλο αυτό μας καθιστά προφανές πως η Sony έχει υπογράψει timed exclusivity deal με την Konami, ούτως ώστε κάποιος console gamer να μπορεί να το βρει μόνο στο PS5 για μία γεμάτη χρονιά. Έτσι, δημιουργούνται ανοιχτά ενδεχόμενα για το μέλλον, εφόσον φαντάζει παραπάνω από πιθανό να δούμε το Silent Hill 2 και στο Xbox αφότου λήξει η όποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο ιαπωνικές εταιρείες.

Όσον αφορά το νέο τρέιλερ αυτό καθαυτό, περισσότερο μας δείχνει το πώς το Silent Hill 2 "ταίριαξε" στις τεχνολογίες του PS5, επιτρέποντάς του να λάμπει σε 4K ανάλυση, να προσφέρει εμπειρία πολλών αισθήσεων χάρις στο DualSense, και να μας βυθίζει περισσότερο στον σκοτεινό κόσμο του προς τιμήν του Tempest 3D Audio.

Το Silent Hill 2 θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου για PC και PS5.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.