ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Silent Hill: Konami και Bloober Team δίνουν τα χέρια

Η ανακοίνωση της συνεργασίας τους επαναφέρει τις φήμες.

Η Konami, μια από τους μεγαλύτερους publisher παγκοσμίως και η Bloober Team, γνωστή από το πρόσφατο The Medium αλλά και το Layers of Fear, υπέγραψαν συμφωνίας στρατηγικής σημασίας. Η συμφωνία θα περιλαμβάνει κοινή ανάπτυξη επιλεγμένου περιεχομένου και ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Η ανακοίνωση έρχεται να φουντώσει τις φήμες που ήθελα την Bloober Team να έχει αναλάβει ένα εκ των δύο Silent Hill projects.

«Είναι μία ιστορική μέρα για μένα, και το αποκορύφωμα πολλών ετών δουλείας. Το γεγονός πως μία τόσο γνωστή εταιρεία όπως η Konami, έχει αποφασίσει να συνεργαστεί με την Bloober Team, σημαίνει πως μπήκαμε στους παγκόσμιους ηγέτες του gaming και γίναμε ισότιμοι συνεργάτες με τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς.» Ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Bloober Team, Piotr Babieno.

Με τον πρόεδρο της Konami Digital Entertainment να συμπληρώνει: «Παρέχουμε μοναδικό περιεχόμενο ψυχαγωγίας και τρόπους για να το απολαύσουμε μέσω της χρήσης τεχνολογίας πληροφοριών. Στον κλάδο της ψηφιακής ψυχαγωγίας στο μέλλον αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Ανυπομονούμε να συνδυάσουμε τα χαρακτηριστικά και δυνατά σημεία μας, για να δημιουργήσουμε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.»

Πηγή: Bloober Team

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88